2020 KPSS sınav yorumları! KPSS soruları zor muydu kolay mıydı?

KPSS lisans sınavı gerçekleştiriliyor. Sınavın hemen ardından ise öğrenciler, geleneksel bir hal alan sınav kolaylığı ya da sınav zorluğu hakkında araştırmalarına başlıyor ve sınav yorumları yapıyor.

KPSS lisans sınavı heyecanı tüm Türkiye’de yaşanmaya devam ediyor. 6 Eylül tarihinde gerçekleştirilen KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür sınavı saat 10.15’te başlayacak ve 130 dakika sürecek. KPSS Eğitim Bilimleri sınavı ise aynı gün saat 14.45’te başlayacak ve 100 dakika kadar sürecek.

KPSS genel yetenek genel kültür ve eğitim bilimleri sınav sonuçları da ÖSYM tarafından 22 Ekim 2020 tarihinde açıklanacak.

2020 KPSS SINAV YORUMLARI! KPSS SORULARI ZOR MUYDU KOLAY MIYDI?

Bu sene yine KPSS lisans sınavının hemen öncesinde ve hemen sonrasında sınavında zor ya da kolay olup olmadığı hakkında adaylardan açıklamalar gelecek.

KPSS YE GİRECEK HERKESE BAŞARILAR DİLERİM #kpss2020

Sınava giren arkadaşlar allah yardımcınız olsun allah emeklerinizi boşa çıkarmasın #kpss2020

Sınav var diye uyanamaz korkusuyla 5 defa saat başı uyanmak peki #kpss2020

Emeklerinizin karşılığını almanız dileğiyle. Tüm adaylara başarılar diliyorum. #kpss2020

Yarım saattir Çorlu-Tekirdağ yolunda sıkışmış trafiğin içindeyiz ve trafiğin tek nedeni tek yöne düşürülmüş yol.KPSS'ye yetişmeye çalışan yüzlerce insan var ve muhtemeln geç kalacağız. Ne olacak şimdi,bu bedeli kim ödeyecek? #kpss2020

bu kutlu sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar. sınavda görev alacak arkadaşlara da kolay gelsin. virüssüz bi sınav olsun #kpss2020

Biraz salladım sonra dün sevgilimin askere gitmesi aklıma geldi biraz ona ağladım sndndmdmd sonra biraz daha salladım güzel sınavdı #kpss2020

Kendimi deniyeyim dedim az daha aklımı kaybettim #kpss2020

ablamı sınava getirdim anne gibi hissediliyor #kpss2020

#kpss2020 2. Sınav girişlerinde maskeyle beraber deodorantta dağıtabilirsiniz zira kokudan soru çözemedim(çalışmadığım içinde çözememiş olabilirim ama konumuz bu değil).

Sınavın ne kadar zor ya da kolay olduğunun değil , varsa dayınızın ne kadar önemli bir konumda olup olmadığının önemli olduğu sınav #kpss2020

2020 KPSS sınav yorumları! KPSS soruları zor muydu kolay mıydı? ile ilgili etiketler KPSS kpss soruları KPSS yorumları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.