2020 KPSS Önlisans başvuruları ne zaman başlıyor? KPSS Önlisans başvuruları nasıl yapılır?

2020 KPSS Önlisans başvuruları ne zaman başlıyor? ÖSYM tarafından yapılacak olan KPSS Önlisans başvurusunun ne zaman başlayacağını ve nasıl yapılıcağını sizler için araştırdık.

2020 KPSS Önlisans başvuruları ne zaman başlıyor? KPSS Önlisans başvuruları nasıl yapılır? Birçok kişinin merakla beklediği KPSS Önlisans başvuruları bugün başlıyor. KPSS Önlisans sınavına iki yıllık bölümden mezun olmuş ve devlet kadrolarında iş bulmak isteyen adayların katılıcaktır. ÖSYM tarafından gerçekleştirilicek olan KPSS Önlisans sınavı 21 Ağustos tarihinde alınmaya başlayacak. Başvuruları 2 Eylül tarihine kadar ais.osym.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

KPSS ÖNLİSANS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

KPSS Önlisans başvuruları ais.osym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numarası ve şifre girildikten sonra yapılabilecek. Sistemde Fotoğraf geçerlilik süresi dolmayan adaylar bu işlemi gerçekleştirebilecekken sistemde geçerlilik süresi dolan adaylar ise ÖSYM büroları aracılığı ile başvuru işlemlerini yapabilecek

KPSS ÖNLİSANS SINAV VE SONUÇ TARİHİ

ÖSYM tarafından açıklanan takvime göre KPSS Önlisans sınavı 25 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek. Sınavın tamamlanmasının ardından 26 Kasım tarihinde ise sonuçlar adayların erişimine açılacak.

2020 KPSS Önlisans başvuruları ne zaman başlıyor? KPSS Önlisans başvuruları nasıl yapılır? ile ilgili etiketler KPSS Önlisans Başvuru ne zaman başlıyor ne zamana kadar nasıl başvuru yapılır
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.