2018 Media Markt Anneler Günü indirimleri...

Anneler Günü'ne kısa bir süre kaldı. Az bir zaman kala evlatlar anneler ne alacağını araştırıyor. Anlamlı gün için markalar çeşitli indirim kampanyaları hazırlıyorlar. Onlardan biri ise Teknoloji ürünlerinin bulunduğu Media Markt. İşte Media Markt 13 Mayıs Anneler Günü indirimleri...

Media Markt Anneler Günü indirim kamapnayası ile birbirinden çeşitli fırsatlar sunuyor. Evlatlar annelere hediyesi arayışı içerisinde. Bu özel günü Media Markt unutmayarak kampanyası ile anneleri sevindirmek isteniyor. Herkes Media Markt'ın kampanyasının ne olduğu merak ediliyor. İşte Media Markt 13 Mayıs Anneler Günü indirimleri...Merak edilen detaylar haberimizde...

2018 Media Markt Anneler Günü indirimleri...

İşte Media Markt  Anneler Günü indirimleri;

2018 Media Markt Anneler Günü indirimleri... - Resim : 2

2018 Media Markt Anneler Günü indirimleri... - Resim : 3

2018 Media Markt Anneler Günü indirimleri... - Resim : 4

 

ANNELER GÜNÜ

Anneler Günü, anneleri anmak ve onurlandırmak amacıyla bütün Dünya'da farklı zamanlarda kutlanan özel gün.

Anneler günü, anneleri onurlandıran özel bir gündür. Değişik günlerde ve değişik ülkelerde kutlanır. Bu günde anneler çeşitli hediyeler alır. Bu günü farklı ülkelerdeki insanlar yılın farklı günlerinde kutlarlar.

Anneler günü geleneği, Antik Yunanların Yunan mitolojisindeki pek çok tanrı ve tanrıçanın annesi olan Rhea onuruna verdikleri yıllık ilkbahar festivali kutlamalarıyla başlar. Antik Romalılar da ilkbahar festivallerini İsa'nın doğumundan 250 yıl öncesinden ana tanrıça Kibele onuruna kutluyorlardı.

ABD'de Anna Jarvis'in kaybettiği kendi annesi için 1908 yılında başlattığı anma günü, 1914 yılında Kongre'nin onayıyla Amerika Birleşik Devletleri çapında genişledi.


MEDİA MARKT MARKASI
Media-Saturn-Holding GmbH (MSH) Almanya'nın en büyük elektronik satış mağazaları zincirine sahip olan Metro Group'un kuruluşudur. Metro Group; Almanya, Avusturya, Polonya, Türkiye, İsviçre'de birçok şehirde açılan Saturn ve Media Markt mağazalar zincirini bünyesinde barındırır. Merkezi Almanya'nın Bayern eyaletinde bulunan Ingolstadt kentindedir.

Media Markt 1979 yılında Leopold Stiefel, Walter Gunz, Erich Kellerhals ve Helga Kellerhals tarafından kuruldu. "Küçük küçük birçok mağaza yerine bir tane büyük mağaza yaparak rakiplere göre daha ucuz elektronik eşya satalım" fikri Leopold Stiefel'den çıkmıştı. Diğer yatırımcı arkadaşları bu fikri cazip buldular. 29 Eylül 1979'da Almanya'nın Münih kentinde Euro-Industriepark'ta ilk mağazayı açtılar. 1985 yılında bu mağazayı diğerleri izledi.

1988 yılında Almanya'nın en büyük mağazalar zincirlerinden birisi olan Kaufhof Warenhaus AG bu şirketin % 54'ünü ele geçirerek yönetimi devraldı. 1990 yılında Media Markt'ın en büyük rakiplerinden biri olan Saturn Hansa'yı da bünyesine alarak büyüdü ve şirketin ismi Media-Saturn-Holding GmbH olarak değişti. Media-Saturn-Holding, Almanya ve farklı Avrupa ülkelerinde yüzlerce şubeler açarak büyüdü. 1996 yılında Media-Saturn-Holding GmbH, Kaufhof Holding AG, Metro Cash & Carry, Deutschen SB-Kauf AG ve Asko Deutsche Kaufhaus AG ile birleşerek Metro Group'u oluşturdu. Bugün Metro Group, Media-Saturn-Holding'in hisselerinin % 74,41'ünü elinde tutmaktadır.


MEDİA MARKT MAĞAZALARI

50 yıllık birikimiyle, 15 ülkede, 1016 mağazası ve 65 bini aşan çalışanı ile 900 milyonun üzerinde müşterisine hizmet veren Media-Saturn Holding’e bağlı MediaMarkt, dünya markalarını Alman uzmanlığı ve düşük fiyatlarla müşterilerine sunuyor. Kaliteli satış öncesi ve sonrası hizmet anlayışıyla müşterilerini ağırlayan Avrupa’nın 1 numaralı elektronik market zinciri MediaMarkt, Türkiye’de ilk mağazasını 2007 Eylül ayında İstanbul Ümraniye’de açtı. 2013 yılında da online satış kanalı mediamarkt.com.tr’yi hayata geçirdi. Uluslararası çoklu kanal stratejisi ile mağazacılık ve online perakendeciliğin sayısız avantajlarını müşterilerine entegre olarak sunan MediaMarkt’ın, 14 adedi İstanbul’da olmak üzere Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Denizli, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İzmir, İzmit, Kayseri, Samsun, Malatya, Mersin, Konya, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da toplam 59 mağazası bulunuyor.

BAŞARI HİKAYESİ

70’li yılların sonları, Almanya’da henüz özel televizyon kanallarının olmadığı, elektronik ürünlere ulaşmak için ayrı ayrı yerlere gitmek zorunda kalındığı bir dönemdi. O tarihlerde televizyonlar elektronik mağazalarından, plaklar plakçılardan ve çamaşır makineleri ise katalog ile satış yapan mağazalardan satın alınırdı. Ürün çeşitleri sınırlıydı ve fiyatlar nispeten yüksekti. Münih’in küçük sanayi bölgesi Ingolstadt’ta Helga ve Erich Kellerhals, Walter Gunz ve Leopold Stiefel isimli dört girişimci, o güne kadar Avrupa’da hiç denenmemiş bir model için düğmeye bastılar ve ilk adımı Almanya’da attılar.

1979 yılında ilk mağazasını Münih’te açan MediaMarkt, üzerinden geçen 36 yıl içerisinde, Avusturya, İtalya, İsviçre, Macaristan, Polonya, İspanya, Hollanda, Belçika, Portekiz, Lüksemburg, Yunanistan, İsveç, Rusya ve Türkiye’deki mağazalarıyla teknolojiyi tüketicileriyle buluşturmaya devam etti. MediaMarkt, kurulduğu ilk günden bu yana dünya markalarını bol seçenek, kaliteli hizmet ve düşük fiyatlar ile müşterilerine sunmaya devam ediyor. MediaMarkt mağazaları, televizyon ve görüntü sistemlerinden ev sinema sistemlerine, fotoğraf makineleri ve kameralardan DVD, CD, bilgisayar oyunları ve konsollara, bilgisayar ve cep telefonlarından beyaz eşya ve küçük ev aletlerine kadar birçok ürün çeşidini tek çatı altında sunuyor. Bugün 21.7 milyar Euro cirosu ile Avrupa’nın açık ara 1 numaralı elektronik perakendecisi olan MediaMarkt, 15 ülkede 1.016 mağaza ve 3.5 milyon m² satış alanında dünya markalarını, tüketicileriyle yüksek hizmet kalitesi ve düşük fiyat avantajları ile buluşturmaya devam ediyor.

Türkiye’de ilk mağazasını 2007 Eylül ayında İstanbul Ümraniye’de açan Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, 14 adedi İstanbul’da olmak üzere Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, İzmir, İzmit, Kayseri, Samsun, Malatya, Mersin, Konya, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da toplam 45 mağazası ile hizmet veriyor.

2018 Media Markt Anneler Günü indirimleri... ile ilgili etiketler Anneler Günü İndirim 13 Mayıs Media Markt
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.