2017 Survivor Serhat Akın kimdir? İlhan Mansız’la girdiği polemiklerle öne çıkmıştı

İlhan Mansız ile girdiği polemiklerle tanıdığımız Serhat Akın kimdir? 2017 Survivor yarışmacılarından Serhat Akın sadece Survivor'daki performansı ile değil özel yaşamı ile de dikkat çekiyor. Serhat Akın'ın Fenerbahçe'de top koşturduğu ve başarı bir futbolcu olduğu pek bilinmez. İşte Survivor 2017'de adından sıkça söz ettiren yarışmacının özel hayatı...

2017 Survivor ünlüler takımında yarışan Serhat Akın kimdir? Survivor'un İlhan Mansız ile girdiği polemikler ile tanına yarışmacısı Serhat Akın eski bir futbolcudur. TV 8'de yayınlanan reyting rekortmeni yarışma 2017 Survivor'da bu hafta yine heyecan ve aksiyon dorukta. Özel hayatı pek bilinmeyen ve çok merak edilen yarışmacı Serhat Akın kimdir sorusunun yanıtını haber detayda bulabilirsiniz.

Sosyal medyanın gündeminde TV8'de yayınlanan 2017 Survivor yarışmasında Ünlüler Takımında oynayan Serhat akın var. Survivor 2017 yarışmasında ünlüler takımında yarışan Serhat Akın, başarılı futbol geçmişiyle bilinen ve ön plana çıkan, Survivor’ın iddialı yarışmacılarından. Serhat Akın, takımı üzerindeki kontrolü, İlhan Mansız’la girdiği polemiklerle öne çıkmıştı. Özel hayatı ile ilgili hiçbir açıklama yapmayan Serhat Akın’ın kim olduğunu bu haberimizde detaylı bir şekilde bulabilirsiniz. İşte Serhat Akın kimdir sorusunun yanıtı...

Serhat Akın, Survivor 2017’de performansı kadar diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglarla adından söz ettiren ve oyunlardaki tavırlarıyla dikkat çeken bir yarışmacı. Uzun yıllar süren başarılı futbol kariyeriyle de geçmişte de adından sıklıkla söz ettiren Serhat Akın, yıllarca A milli futbol takımımızda ve Fenerbahçe gibi büyük bir camia için de başarıyla top koşturmuş ve iyi performans göstermiş eski bir futbolcudur.

Survivor_Serhat_AkAn_kimdir

SURVIVOR SERHAT AKIN’IN HAYATI VE BAŞARILI FUTBOL KARİYERİ

Serhat Akın, 5 Haziran 1981 tarihinde Almanya’nın Bretten şehrinde dünyaya geldi ve şu an 35 yaşında Survivor 2017 ünlüler takımında yer alıyor. Serhat Akın, futbol kariyerine henüz çok küçükken, 10 yaşında başladı. Futbol kariyerinde forvet mevkinde top koşturan Serhat Akın, golcü özelliği ile Fenerbahçeli taraftarların aklında yer etmişti.

Serhat Akın, futbol kariyerine Karlsruher takımında henüz 10 yaşındayken başladı. Altyapısına girerek başladığı futbol kariyerinde, Serhat Akın 2000 yılına 19 yaşına gelene kadar burada başarıyla futbol oynadı. 2000 yılında ülkemiz takımlarının dikkatini çeken Serhat Akın, köklü ve büyük kulüplerimizden Fenerbahçe’ye transfer oldu ve kariyerinin en başarılı dönemini burada yaşadı. Fenerbahçe’de gösterdiği 125 maçta 41 gollük performansı ile A milli futbol takımına kadar yükselen Serhat Akın, Fenerbahçe’de 2000 yılından 2005 yılına kadar oynadı ve buradan sonra tekrar Avrupa’ya dönerek Belçika Ligi’nin köklü takımlarından RSC Anderlecht’e transfer oldu. RSC Anderlecht formasını 2005 ile 2008 yılları arasında giyen Serhat Akın, bu takımda oynadığı 49 maçta 13 gollük bir performans sergiledi. RSC Anderlecht kariyerinin 1 yılını FC Köln takımında kiralık olarak geçiren Serhat Akın, bu takım formasını 7 maçta giydi ve 1 gol attı. RSC Anderlecht macerasının ardından ülkemizden gelen teklifleri değerlendirerek Kocaelispor’a transfer olan Serhat Akın, burada 11 maçta forma giyerek 1 gol attı, aynı istatistiği 1 sene sonra transfer olduğu Konyaspor forması ile de gösterdi. Konyaspor macerası ardından tekrar Almanya’ya dönen Serhat Akın, kariyerine başladığı takım olan Karlsruher’e döndü, 2 sene kaldığı bu takımda 18 maçta forma şansı buldu ancak hiç gol atamadı.

2011-2012 sezonunda Yusuf Şimşek’in teknik direktör ve futbolcu olarak görev yaptığı Turgutluspor’a transfer olan Serhat Akın, burada 25 maçta 15 gollük bir performans gösterdi. Daha sonra Altay ve Grunbach tecrübeleri yaşayan milli futbolcu, kariyerine 7 maçta 2 gol atacağı Berliner AK takımında nokta koydu.

2017 Survivor Serhat Akın kimdir? İlhan Mansız’la girdiği polemiklerle öne çıkmıştı ile ilgili etiketler Survivor 2017 2017 Survivor serhat akın serhat akın kimdir ilhan mansız
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.