2 milyar dolar kaç TL?

Thodex’in CEO’su Faruk Fatih Özer’in gece saatlerinde Arnavutlak'a kaçarak 2 milyar dolar ile ortadan kaybolması yeni iddiaları ortaya çıkardı. Thodex mağdurları üst üste şikayetlerine devam ederken internet sitesine ulaşılamadığı da gözlerden kaçmadı. Peki, 2 milyar dolar kaç TL ediyor?

Kripto para borsası son günlerde Thodex adlı sitenin kapatılması ve kurucusu olan Faruk Fatih Özer’in 2 milyar dolar ile Arnavutlak’a kaçması ile çalkalanıyor. Yatırımcıların Thodex hesaplarına ulaşımı tamamen kesilirken yaklaşık 391 bin olarak tahmin edilen mağdurların avukatlarından Oğuz Evren Kılıç da Özer’in son olarak dün gece saatlerinde İstanbul Havalimanı'ndan yurtdışına çıkış yaptığını tespit ettiklerini söyledi.

Kripto para alım satım platformu olan Thodex'de 400 bin kişinin hesabının bulunduğu ve bunlardan 391 bininin aktif hesap olduğu bilgisine ulaşılırken bu hesaplardaki toplam rakamında yaklaşık olarak 2 milyon dolar civarlarında olduğu tespit edildi.

2 milyar dolar kaç TL?

Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer de sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamasında yeni ortaklık nedeniyle devir işlemi yapılacağı gerekçesiyle kullanıcıların önce 6 saat ardından ise dört-beş gün siteyi kullanamayacağını duyurmuştu.

Planlı bir bakım olduğu ve akşam 20.00'de başlayarak 6 saat süreceği bilgisi sonrasında kullanıcılar sürenin dolduğu gece saat 02.00'den sonra da  Thodex hesaplarına ulaşamadı ve boş bir sayfayla karşılaştı.

2 MİLYAR DOLAR KAÇ TL?

1 dolar 8,299296 TL dir.

2 Milyar dolar 16.598.592.000 TL dir.

2 milyar dolar kaç TL? ile ilgili etiketler Dolar thodex Faruk Fatih Özer
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.