19 Mart Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi belli oldu!

19 Mart Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kazanan isim belli oluyor. FOX TV'de günlük olarak yayınlanan ve sunucusu ile bütünleşen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta 15 bin TL'nin sahibi kim oldu? Gelinlerin yarıştığı kayınvalidelerin puanladığı programda bu Cuma kim kazandı?

Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı sorusunun yanıtı bu akşam belli oluyor. FOX TV'nin başarılı yapımlarından Zuhal Topal'la Sofrada geçtiğimiz sezondan bu yana reytinglerde de kendine yer buluyor.

Peki 19 Mart 2021 Zuhal Topal'la Sofrada haftanın galibi kim?

Zuhal Topal'la Sofrada 19 Mart haftanın kazanan ismi belli oldu.

Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi açıklandı. Bu hafta Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında 22 puan alan Ayda Hanım para ödülüne veda eden ilk isim oldu. Yarışmacı haftayı beşinci olarak tamamladı. Bir hafta boyunca verilen puanları tek tek açıklayan Zuhal Topal 24 puan alan Merve Hanım'ın ise dördüncü olduğunu duyurdu.

Oldukça iddialı olan Suzan Hanım ise 30 puanla haftayı üçüncü olarak tamamladı. Suzan Hanım şaşkınlığını ve üzüntüsünü gizleyemedi. 31 puan alan Muhsine Hanım ise büyük bir farkla ikinciliğe adını yazdırdı.

Haftanın birincisi olan Yeliz Hanım ise toplam 36 puan aldı. Rakiplerine fark atan Yeliz Hanım 15 bin TL'nin sahibi olarak büyük sevinç yaşadı.

19 Mart Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi belli oldu!

BU HAFTA KİMLER YARIŞTI?

Zuhal Topal'la Sofrada 15 Mart Pazartesi

Muhsine Demirçelik ve Şükriye Demirçelik

Zuhal Topal'la Sofrada 16 Mart Salı

Yeliz Geçkin ile kaynanası Serpil Geçkin

Zuhal Topal'la Sofrada 17 Mart Çarşamba

Ayda Yıldız ile kayın validesi Fatma Bahtlı

Zuhal Topal'la Sofrada 18 Mart Perşembe

Merve Eneş ile kaynanası Remziye Eneş

Zuhal Topal'la Sofrada 19 Mart Cuma

Suzan Erdoğan ile kaynanası Aynur Erdoğan

19 Mart Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi belli oldu! ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada 19 mart zuhal topalla sofrada kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.