1899 Dizisinin İki Gemisi Kerberos ve Prometheus Gerçek mi? Setten İnanılmaz Fotoğraflar...

Netflix dizisi 1899 ilk sezonuyla yayınlandı. Dünya çapında ses getiren 1899 dizisi bir gizem ve korku dizisi... İzlerken her bölümde heyecandan koltuklarınıza yapıştıracak cinsten hem de. Dizide yer alan Kerberos ve Prometheus gemileri de seyircinin merak konusu... Bu arada dizinin setinden de inanılmaz fotoğraflar geldi. Şimdi 1899 Netflix dizisiyle ilgili detayları verelim.

1899 Netflix dizisi Avrupa'dan Amerika'ya göç eden bir grup göçmenin kaçışını konu alıyor. Kerberos gemisiyle kaçan göçmenlerden her biri geçmişlerindeki bir şeyden kaçıyor. Amerika'da yeniden başlamanın fırsat olduğunu düşünüyorlar. Ancak yolculardan hiçbiri aylardır kayıp olan Prometheus gemisinden haberleri yok. Bu gemideki buldukları şey Amerika hayallerini tam bir kabusa çeviriyor.

KERBEROS VEPROMETHEUS GEMİLERİ GERÇEK Mİ?

1899 dizisinin kadrosu da oldukça iyi. Emily Beecham, Maciej Musiał, Aneurin Barnard, Jonas Bloquet, Andreas Pietschmann, Anton Lesser, Fflyn Edwards, Miguel Bernardeau ve diğerleri gibi yetenekli oyunculardan oluşuyor.

Prometheus gemisi gerçek bir gemi değil. Bu gemiyi ziyaret edemez ve geziye çıkamıyorsunuz. Tamamen sanal ortamda inşa edilmiş. Kerberos gemisi de tıpku Prometheus gemisi gibi gerçek değil. Prometheus için kullanılan setin aynısının Kerberos için kullanıldığına inanılıyor. Tüm prodüksiyon, Berlin’in dışındaki Studio Babelsberg arsasındaki Dark Bay LED stüdyosunda çekildi.

1899 Setinden İnanılmaz Fotoğraflar Var!

Diğer yandan 1899 dizisinin setinden fotoğraflar da yayınlandı. Son günlerin popüler Netflix dizisi 1899 setinden fotoğrafları altta verdim.

1899 Dizisinin İki Gemisi Kerberos ve Prometheus Gerçek mi? Setten İnanılmaz Fotoğraflar... ile ilgili etiketler 1899 Dizisi Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.