18 Mart bankalar, PTT, eczaneler açık mı? Yarın resmi tatil mi?

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin resmi tatil olup olmadığı vatandaşların en çok araştırdığı konulardan bir tanesi. Yarın Perşembe gününde özellikle kamu kurumlarında, bankalarda işlem yapacak olanlar ‘Perşembe bankalar açık mı’ sorusuna yanıt arıyor. Peki, 18 Mart resmi tatil mi?

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü ülkemiz genelinde büyük bir coşku içerisinde anılacak. Zaferin yıldönümünün kutlanacağı günde şehitler ve gazilerimiz için saygı duruşu yapılacak. 18 Mart 2021 Perşembe yani yarın ise resmi tatil olup olmadığı konusunda yeni gelişmeler yaşanmakta.

18 MART RESMİ TATİL Mİ?

18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatiller arasında yer almıyor. Bu nedenle kamu kurumlarında işlem yapmak isteyen kişiler Perşembe günü işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

YARIN BANKALAR AÇIK MI?

Resmi tatillere göre çalışma programlarını düzenleyen bankalar Perşembe gününün resmi tatil olmaması nedeniyle normal çalışma saatlerine devam edecekler. Bankaların yanı sıra kargolar, PTT’ler, eczaneler, hastaneler ve diğer birçok kurumda aynı şekilde çalışma sistemlerine devam edecekler.

18 Mart bankalar, PTT, eczaneler açık mı? Yarın resmi tatil mi? ile ilgili etiketler 18 Mart PTT Eczane resmi tatil bankalar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.