170 milyon 548 TL'lik destek ödemesi yapılacak! Bakanlıktan sevindiren açıklama!

Tarım ve Orman Bakanlığı, bugün çiftçilerin hesaplarına tarımsal destek ödemelerini aktaracak. Bakanlık, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, toplamda 170 milyon 548 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bu gün itibariyle çiftçilere ulaştırılacağını duyurdu.

Bu kapsamda, bireysel sulama sistemlerine yönelik 131 milyon 31 bin 386 lira, kırsal kalkınma yatırım desteğine 31 milyon 778 bin 714 lira ve Uzman Eller Projesi kapsamında 7 milyon 737 bin 900 lira ödeme yapılacak.

170 milyon 548 TL'lik destek ödemesi yapılacak! Bakanlıktan sevindiren açıklama!

Ayrıca, Tarım ve Orman Bakanlığı zararlı organizmalarla mücadele kapsamında üreticilere yeni destek ödemeleri yapacak. Bu duyuru, Resmi Gazete'de yayımlanan bir tebliğle de doğrulandı. Bakanlık, çiftçilere dekar başına 16 bin TL, ağaç başına 450 TL ödeme yapma kararı aldı.

170 milyon 548 TL'lik destek ödemesi yapılacak! Bakanlıktan sevindiren açıklama! ile ilgili etiketler tarım ekonomi Tarım ve Orman Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.