17 Nisan 2023 Kripto paralar yeni haftaya düşüş ile başladı! Bitcoin, 30 bin doların seviyesinin altına geriledi!

ABD enflasyonunun açıklanmasının ardından hızla yükselmeye başlayan Bitcoin, 30 bin dolar seviyesinin üzerine kadar çıktı. Bu yükseliş diğer kripto paraları da direkt olarak etkilerken ek olarak Ethereum güncellemesi de kripto paraları hareketlendirdi. Yeni haftada kripto paraları nelerin beklediği merak edilirken 17 Nisan Pazartesi günü kripto paraların düşüşe geçtikleri görüldü. İşte ayrıntılar…

ABD’de patlak veren bankacılık krizinin Avrupa’ya da sıçramasının ardından para piyasalarında ve altın piyasasında hareketli günler yaşanmaya başlandı. Krizin resmen duyurulmasının ardından hem döviz kurlarında hem de altın fiyatlarında yukarı yönlü hareketler baş gösterirken kripto paralar da bu hareketlenmeden nasiplerini aldı. Açıklanan banka iflasları ile birlikte birçok yatırımcının riskli varlıklara yönelmesi, başta Bitcoin olmak üzere tüm kripto paralar da yukarı yönlü hareketlerin tetiklenmesine aracılık etti.

Son bir aylık sürede hızla yükselmeye devam eden kripto paralar, geçtiğimiz günlerde açıklanan ve beklentinin altında kalan ABD enflasyonun da olumlu yönde etkilendi. Açıklamanın ardından Bitcoin 30 bin dolar seviyesini aşarken Ethereum Shapella güncellemesi ile birlikte altcoinlerde de yukarı yönlü hareketler hız kazandı.

Geçtiğimiz haftayı pozitif seyir ile kapatan kripto paralar, yeni haftanın ilk gününde de hem yatırımcıları hem de potansiyel yatırımcıları tarafından yakın takip altına alındı. Kripto paralarda yükselişin devam edip etmeyeceği merak edilirken Bitcoin’in yeni haftaya düşüş ile başladığı gözlendi.

BITCOIN GERİLEDİ!

Son dönemlerde yaşanan gelişmelerin ardından hızla yükselişe geçen ve aylar sonra 30 bin dolar seviyesini gören lider kripto para birimi Bitcoin, yeni haftaya aşağı yönlü hareketler ile başladı. Düşük oranlı kayıpların ardından Bitcoin’in 30 bin dolar seviyesinin altına gerilemiş olduğu görüldü. Haberin yazıldığı saat itibari ile ise güncel Bitcoin fiyatı, 29 bin 941 dolar olarak kayda geçti.

KRİPTO PARALARDA SON DURUM!

17 Nisan 2023 Kripto paralar yeni haftaya düşüş ile başladı! Bitcoin, 30 bin doların seviyesinin altına geriledi!

Bitcoin’in 30 bin dolar seviyesinin altına gerilmesi, altcoinleri de etkiledi. Birçok kripto paranın yeni haftaya düşüş ile başlamış olduğunu belirten analistler, Ethereum’un son 24 saat içerisinde yüzde 0,11 oranında değer kaybetmiş olduğuna dikkat çekti. RPL, RNDR, CSPR, AVAX, FTM, BNB ve SOL son 24 saat içerisinde en yüksek değer kaybı yaşayan kripto paralar arasında yer aldı.

17 Nisan 2023 Kripto paralar yeni haftaya düşüş ile başladı! Bitcoin, 30 bin doların seviyesinin altına geriledi! ile ilgili etiketler Kripto para
GÜNÜN VİDEOSU

Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! İşte operasyon anları...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay merkezli 7 ilde jandarma tarafından düzenlenen Mahzen-47 operasyonunun detaylarını paylaştı. Bakan Yerlikaya, elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı organize suç örgütü çökertildiğini, 52 şüphelinin de yakalandığını açıkladı.