17 Kasım Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar?

17 Kasım Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Zengin olma hayaliyle kuponlarını hem bayilerden hem online olarak dolduran talihliler 17 Kasım Sayısal Loto çekilişi öncesi heyecanlı bir bekleyişteler. Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanan Çılgın Sayısal Loto çekilişinde bu akşam büyük ikramiye ne kadar?

17 Kasım Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Haftanın 3 günü gerçekleştirilen çekilişle birlikte milyonlarca TL ikramiye sahiplerini buluyor. Bu akşam saat 21:30'da yapılacak Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye ne kadar?

Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere 3 kez çekilişi yapılan Sayısal Loto bu akşam da büyük ikramiyesi ile iştah kabartıyor. Peki Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu?

Çılgın Sayısal Loto 15 Kasım 2021 - Milli Piyango Sayısal Loto çekiliş  sonucu sorgulama ekranı

17 KASIM SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Saat 21:30'da yapılacak çekilişle birlikte Sayısal Loto kazandıran numaralar belli olacak. Haberimizden takip edebilirsiniz.

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

17 Kasım Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 17 kasım sayısal loto sonuçları sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.