17 Ağustos 2017 Süper Loto sonuçları!

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Süper Loto 513'üncü hafta çekilişi yapıldı. Haftanın kazandıran numaraları hangileri? Büyük ikramiyeyi kazanan kim oldu? Büyük ikramiye ne kadar? Süper Loto devretti mi? İşte detaylar...

Perşembe günlerinin vazgeçilmez oyunu Süper Loto’da kazandıran numaralar yapılan canlı çekilişle açıklandı. 17 Ağustos tarihli Süper Loto sonuçlarına göre Süper Loto’da büyük ikramiye 11 milyonu geçti. Haftanın kazandıran numaraları hangileri? Büyük ikramiyeyi nereye çıktı? Büyük ikramiye ne kadar? Süper Loto devretti mi? Detaylar haberimizde...

super-loto-sonucu-17-agustos-2017-mpi_1

HAFTANIN KAZANDIRAN NUMARALARI HANGİLERİ?

Çekiliş sonucu bu haftanın kazandıran numaraları, 20, 23, 38, 42, 48 ve 50 olarak belirlendi. Çekiliş sonuçları itibarıyla 6 bilen çıkmayınca 11 milyon 612 bin 589 lira 39 kuruş haftaya devretti.

BÜYÜK İKRAMİYEYİ NEREYE ÇIKTI?

Süper Loto yine devretti, büyük ikramiyeyi kazanan olmadı. Zengin olma hayali kuran vatandaşlar hayal kırıklığına uğradı.Şans oyunlarının en çok kazandıranında saat 21.15’te başlayan canlı yayın ile şanslı altı numara belli oldu. Milli Piyango İdaresi Ankara Balgat binası çekiliş salonunda noter huzurunda gerçekleştirilen çekiliş ile Süper Loto sonuçları duyuruldu. Perşembe gecesinin vazgeçilmezinde 17 Ağustos 2017 Perşembe gecesi kazandıran numaralara göre 6. devir geçekleşti.

super-loto-sonucu-17-agustos-2017-mpi

BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

Bu hafta en çok kazandıran şans oyununda büyük ikramiye 11 milyon TL. Kazandıran numaralar belli olurken ikramiye dağılımı Milli Piyango İdaresi tarafından belirlendi. Büyük ikramiyeyi yine bilen olmadı ve Süper Loto sonucuna göre 6. devir geçekleşti.

SÜPER LOTO DEVRETTİ Mİ?

Süper Loto'da ikramiyenin 6'ıncı haftada da devretmesinden ötürü Temmuz ayındaki büyük ikramiye akıllara geldi. 6 Temmuz'da Ankara'da Keçiören'de bir kişi 37 milyon Türk Lirası kazandı. 6'ıncı haftada ikramiye devretti, 7'inci haftada ikramiyenin 15 milyon lira olması bekleniliyor.

super-loto-17-aralik-2015-cekilisi-super-loto-so-1899959

İKRAMİYE ÇIKAN BİLETLER NEREDEN ALACAKTIR?

İkramiyeler kategorize edilip, çıkan rakamlara göre ikramiyeler belirli yerlerden alınır. Oynayan kişinin biletinde;

3 rakamı tuttuysa, bayilerden ikramiyeyi alabilir,
Büyük ikramiye bayiler tarafından ödenmez.
5 rakamı tuttuysa, Milli Piyango şubelerinden alabilir,
6 rakamı tuttuysa, Ankara’da olan Milli Piyango Genel Müdürlüğünden.

17 Ağustos 2017 Süper Loto sonuçları! ile ilgili etiketler Milli Piyango Ankara süperloto
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.