15:17 Paris Treni filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

Bugün Sinema TV ekranlarında yayınlanacak olan 15:17 Paris Treni filmi heyecanla bekleniyor. Filmin konusunu ve kaçta başlayacağını merak edenler arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. Peki, 15:17 Paris Treni filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde..

15:17 Paris Treni filmi bugün Sinema TV ekranlarında izleyici ile buluşacaktır. Filmin kaçta başlayacağını ve konusu merakla araştırmaya devam ediyor. 15:17 Paris Treni filminin yönetmen koltuğunda Clint Eastwood yer alıyor. Peki, 15:17 Paris Treni filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde..

15:17 PARİS TRENİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Bir terör saldırısına hazırlanmakta olan Ayoub El-Khazzani'nin adamları silahlı bir şekilde Paris trenine biner. Ancak üç Amerikan askeri de Paris treninin yolcuları arasındadır. Sakin bir yolculuk yapmayı bekleyen üç asker, başkalarını korumak için kendi hayatlarını ortaya koyacak ve tarihe geçecek bir olaya imza atacaklardır.

KAÇTA BAŞLAYACAK?

15:17 Paris Treni filmi saat 13:15 - 15:00 arasında yayınlanacaktır.

 

15:17 Paris Treni filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler Sinema canlı izle film 2020 sinema filmi
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.