15 Temmuz Şehitler Köprüsü saat kaçta açılacak! | Köprü araç trafiğine ne zaman açılacak

15 Temmuz'un yıl dönümünde yapılacak anma ve demokrasi kutlamaları nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü saat 12'de araç geçişlerine kapatıldı. Sabah arabalarıyla yaka değiştiren vatandaşlar geri nasıl dönecekleri yol arayışı içine girdiler. İşte 15 Temmuz Şehitler Köprüsü saat kaçta açılacak sorusunu cevabı ve tüm detaylar haberimizde...

FETÖ'nün haince ülkenin düzenini bozmak isteyerek gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişiminin üzerinden tam 365 gün geçti. Geçen sene 15 Temmuz'da darbecilere karşı göğüslerini siper ederek vatan için canlarını veren 249 şehit için anma töreni düzenlenecek. Bugün İstanbul'da düzenlenecek anma törenlerinin merkezi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde gerçekleşecek. Anma törenleri için köprü saat 12'de kapatıldı. Merak edilen konu 15 Temmuz Şehitler Köprüsü saat kaçta açılacak?

15 Temmuz Şehitler Köprüsü saat kaçta açılacak? (Boğaziçi Köprüsü)

15 Temmuz'da şehit olan vatandaşlarımızı anmak için İstanbul'da düzenlenecek anma törenleri ve zafer kutlamalarını gerçekleştirmek için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü saat 12'de trafiğe kapatıldı. Köprü etkinlikler son bulana kadar araç geçişlerine kapalı kalacak.

15_temmAz_sIehitler_koIpruIsuI_ne_zaman_trafigIe_acIAlacak_BogIaz_KoIpruIsuI_saat_kacIta_acIAlacak

Sabah köprüyü kullanarak işlerine giden vatandaşların aklında '15 Temmuz Şehitler Köprüsü saat kaçta açılacak?(Boğaziçi Köprüsü)' sorusu var. Köprünün ne zaman açılacağına dair net bir saat bildirilmedi. Belirlenen bilgiler doğrultusunda köprü program sona erene kadar kapalı kalacak. Törenlerin ardından köprünün araç trafiğine açılacağı gelen bilgiler arasında.

İETT 15 TEMMUZ PROGRAMINI AÇIKLADI

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT), bugün yapılacak seferlerde de düzenlemeye gidildiğini bildirdi. 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün kapalı olacak ve seferler Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikameti üzerinden yapılacak.

koIpruI_ne_zaman_acIAlacak_koIpruInuIn_acIAlAsI_saati_koIpruI_trafigIe_ne_zman_acIAlAr

İETT tarafından yapılan açıklamada aşağıdaki bilgiler paylaşıldı;

"15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden Anadolu ve Avrupa geçişler, Cumartesi günü saat 12:00’den itibaren geçişe kapatılacağından 34AS Avcılar – Söğütlüçeşme ve 34Z Zincirlikuyu – Söğütlüçeşme metrobüs hatları; Pazar günü etkinlik bitimine kadar Fatih Sultan Mehmet Köprüsü güzergahı, Çamlıca bağlantı yolundan Göztepe Köprüsü’ne gelerek E karayolu üzerinden Uzunçayır kavşağından dönerek Söğütlüçeşme istasyonuna gidecek. Metrobüs araçları Söğütlüçeşme – Zincirlikuyu arası geliş ve gidişlerde aynı güzergahı kullanacak.

RİNG SEFER YAPILACAK GÜZERGAHLAR

Üsküdar Marmaray – Fıstıkağacı – Bağlarbaşı - Capitol ring seferler
Üsküdar – Kuzguncuk - Astsubay Okulu ring seferler
Ayrılıkçeşme Marmaray – Karacaahmet – Zeynep Kamil – Capitol ring seferler
Uzunçayır -E5 - Altunizade ring seferler
Libadiye Alvarlızade Camii kavşağından Tünel - Altunizade ring seferler
15 ve 16 Temmuz günü sabaha kadar ek sefer yapılacak hatlar

130A Deniz Harp Okulu - Kadıköy
11ÜS Sultanbeyli - Üsküdar
15ÇK Güzeltepe – Kısıklı - Kadıköy
15F Beykoz – Kadıköy
KM11 Aydınlı TOKİ – Ahmet Yesevi – Kartal Metro - Cevizli
KM29 Yenişehir – Marmara Ünv. Hst. – Kartal Metro
25G Sarıyer - Taksim
40 Rumeli Feneri – Garipçe - Taksim
336E Sultançiftliği - Eminönü
28YB Edirnekapı - Fatih - Beşiktaş
37YT Alibeyköy - Beyazıt
87 Topkapı – Edirnekapı - Taksim
65G Kağıthane – Gültepe - Şişli
142 Boğazköy – Avcılar Metrobüs"

15 Temmuz Şehitler Köprüsü saat kaçta açılacak! | Köprü araç trafiğine ne zaman açılacak ile ilgili etiketler 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 15 temmuz şehitler köprüsü saat kaçta açılacak köprü araç trafiğine ne zaman açılacak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.