15 Temmuz gecesi süs havuzunda abdest alıp kurşunlara yürüdüler! O anlar yeniden gündem oldu!

15 Temmuz'da hain FETÖ darbecilerinin hedefindeki noktalardan biri olan Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde halkın gösterdiği büyük direnişin yıl dönümünde yeniden gündem oldu. Kurşunlar havada uçuşurken tek endişeleri ölüme abdestsiz yürümemek olan vatandaşların, kurşunların üzerine süs havuzundan abdest alarak yürüdüğü o anlar sosyal medyada yeniden paylaşıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişimi sırasında hainler, ülkedeki birçok kurumla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni de işgal etmek istedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ÇAĞRISIYLA HALK SOKAĞA KOŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine meydanlara çıkan halkbelediye binasının önüne koştu ve zırhlı araçlarla gelen darbecilere tereddütsüz karşı koydu.

SÜS HAVUZUNDA ABDEST ALARAK KURŞUNLARIN ÜZERİNE YÜRÜDÜLER

İstanbullular o gece Büyükşehir Belediyesi önünde tarihe not düşülecek bir kahramanlık gösterdi. Kurşunlar havada uçuşurken tek endişeleri ölüme abdestsiz yürümemek olan vatandaşlar, kurşunların üzerine süs havuzundan abdest alarak yürüdü.

"DAHA O ABDEST BOZULMADI, BEKLİYORUZ"

15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. yıl dönümünde Saraçhane İBB binası önünde vatandaşların abdestsiz olmamak için süs havuzunda abdest aldığı o anlar yeniden gündem oldu. "Daha o abdest bozulmadı, bekliyoruz." yorumlarıyla binlerce kişi tarafından paylaşılan video yüzbinlerce beğeni aldı. 

 

 

15 Temmuz gecesi süs havuzunda abdest alıp kurşunlara yürüdüler! O anlar yeniden gündem oldu! ile ilgili etiketler Saraçhane 15 Temmuz ibb binası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.