15 Aralık MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef kim eleme potasında?

TV 8 ekranlarında takip edilen MasterChef yemek yarışması bu akşam ödül oyunu ile heyecanlı anlar yaşattı. Yeni bölümde finale kalan beş yarışmacı yayınlanan son bölümde Bolu'daydı. Peki, bu akşam kazanan kim oldu?

MasterChef ödül oyununun kazanan ismi bu akşam belli oldu. Şeflerin gözetimi altında finale kalan 5 kişinin MasterChef şampiyonu olmak için yarıştığı yarışma bu akşam Bolu'daydı.

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'in yayımlanan yeni bölümünde Bolu'da nefes kesen bir mücadele yaşandı. Mehmet Şef'in memleketinde yapılan yarışma sonucunda beş farklı yemeği ile beş yarışmacı da özel misafirler tarafından oylandı.

MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 15 Aralık MasterChef ikinci eleme adayı kim oldu?

Buna göre çorba, başlangıç, ara sıcak, ana yemek ve tatlı olmak üzere her yarışmacı her bir yemek için 10 üzerinden değerlendirildi. Eray, misafirlerden aldığı oylar neticesinde birinci oldu. Kazandığı 25 bin TL'yi ise diğer arkadaşlarıyla paylaşmak istediğini belirtti.

MASTERCHEF İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

İlk eleme adayı pazartesi günü belirlendi ve Eray oldu. İkinci aday için 4 yarışmacı kritik eleme yarışmasını oynayacak. Danilo Şef'in imza yemeği olan aranjman tabağını en iyi yapan dokunulmazlığı alacak ve en kötü yapan ise ikinci eleme adayı olacak. Jürinin değerlendirmesi sonucu dokunulmazlığı alan, birinci olan yarışmacı Serhat seçildi. Özgül ikinci olurken Barbaros ile Emir son ikiye kaldı. Böylelikle ikinci eleme adayı Barbaros oldu.

15 Aralık MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef kim eleme potasında? ile ilgili etiketler MasterChef masterchef kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.