14 Ağustos Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklanıyor! Çılgın Sayısal Loto'da bu akşam büyük ikramiye ne kadar?

Sayısal Loto 14 Ağustos çekilişi için geri sayım başladı. Milli Piyango TV'de canlı olarak yayınlanan ve haftanın 3 günü yapılan Çılgın Sayısal Loto çekilişi için talihlilerin gözü kulağı da çekilişte olacak. Peki Sayısal Loto'da bu akşam büyük ikramiye ne kadar? Çekiliş saat kaçta?

14 Ağustos Sayısal Loto çekilişi için talihlilerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Hem bayilerden hem de Milli Piyango Online sitesinden oynanabilen şans oyunu Çılgın Sayısal Loto bu akşam saat 21:30'da çekilişi yapılacak. Peki büyük ikramiye ne kadar?

14 Ağustos Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Belli Mi?

Sisal Şans ile kazandırmaya devam Çılgın Sayısal Loto çekilişi 14 Ağustos saat 21:30'da yapılacak. Milli Piyango ortaklığında ve noter huzurunda yapılan çekiliş sonuçları belli olduğunda haberimizdeki yerini alacaktır.

ÇILGIN SAYISAL LOTO NEDİR?

Sayısal Loto, bir müşterek havuz oyunudur. Bu oyunda, her oyuncunun oynadığı oyun başına yaptığı ödeme karşılığında merkezi bilgisayar sistemine bir veya daha fazla numara kombinasyonu kaydedilir. Kaydedilen kombinasyonlar, kazanan kombinasyonu belirleyen bir çekilişe katılır. Kazananlar, 3'üncü madde hükümlerine göre belirlenir.

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın sayısal loto oyununda bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir. Tek kolon ücreti 3 TL'dir. Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

14 Ağustos Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklanıyor! Çılgın Sayısal Loto'da bu akşam büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 14 ağustos sayısal loto çekilişi sayısal loto sonuçları sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.