13 Haziran hava Durumu! Yarın hava nasıl olacak?

13 Haziran Hava durumu! Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Malatya çevrelerinde yarın yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Yağış dolayısıyla oluşabilecek olumsuz olaylara ve kazalara karşı dikkatli olunması tavsiye edildi. İşte yarın hava nasıl olacak? Detaylar haberimizde..

13 Haziran Hava durumuMeteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Malatya çevrelerinde yarın yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Oluşabilecek olumsuz durum ve kazalar karşı tedbirli olunması tavsiye edilen 13 Haziran hava durumu ve sıcaklıkları ile yarın hava nasıl olacak detayları haberimizde...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, yarın ülke genelinde hava parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Malatya çevrelerinde yarın yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. İşte, 13-14 Haziran hava durumu tahminleri...

Marmara, İç Ege, Akdeniz (Hatay hariç), İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Malatya çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Yağışların, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri (Toroslar mevkisi), İç Anadolu'nun doğusu, Orta Karadeniz'in iç kesimleriyle Samsun ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli olacağını tahmin ediliyor.

Hafta sonu hava nasıl olacak 13-14 Haziran hava durumu tahminleri

VATANDAŞLARIN DİKKATLİ OLMASI İSTENDİ

Bölge genelinde rüzgarın zaman zaman orta kuvvette eseceği belirtilen açıklamada, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı, ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olması istendi.

13 Haziran hava Durumu! Yarın hava nasıl olacak? ile ilgili etiketler hava durumu 13 haziran hava durumu yarın hava nasıl olacak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.