12 Mart Zuhal Topal'la Sofrada haftanın biricisi kim oldu? Zuhal Topal'da bu hafta kim kazandı?

Zuhal Topal'la Sofrada haftanın kazananını bu akşam belli oluyor. Hafta içi her gün FOX TV'de yayınlanan yemek yarışmasında 15 bin TL ödülün sahibinin belirleneceği bu Cuma, kayınvalidelerin puanlaması ve gelinlerin yaptığı yemekler çok konuşuldu.

12 Mart Cuma Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kazanan isim, Cuma akşamı FOX TV ekranlarında belli olacak. 8-12 Mart arasında kıyasıya mücadele eden yarışmacılar, Cuma günü yapılacak puanlamayla birlikte 15 bin TL'nin de sahibi olmak için yarışacak. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim oldu?

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BU HAFTA KİM KAZANDI?

Final anında sunucu Zuhal Topal verilen puanları tek tek açıkladı. Bu hafta toplam 24 puan alan Yaren Hanım haftayı beşinci olarak tamamladı.

Kayınvalidelerden 23, Zuhal Topal'dan ise 6 puan alan Meryem Hanım ise toplam 29 puanla haftanın dördüncüsü oldu. Final günü yarışan Zehra Hanım toplamda aldığı 33 puanla üçüncü olarak büyük ödüle veda eden diğer isim oldu. Zehra Hanım'ın kayınvalidesi kayınvalidelerin adaletli olmadığını belirterek, "Herkesin vicdanı rahat olsun." dedi.

Zuhal Topal'dan 8, kayınvalidelerden ise 26 puan alan Aygül Hanım ise haftayı ikinci olarak tamamladı. Birinciliği 1 puan farkla kaybeden Aygül Hanım büyük üzüntü yaşadı.

12 Mart Zuhal Topal'la Sofrada haftanın biricisi kim oldu? Zuhal Topal'da bu hafta kim kazandı?

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BU HAFTA KİMLER YARIŞTI?

Zuhal Topal'la Sofrada 8 Mart Pazartesi

Berrak Alkan ve Rasime Alkan

Zuhal Topal'la Sofrada 9 Mart Salı

Meryem Koral ile kaynanası Esel Koral

Zuhal Topal'la Sofrada 10 Mart Çarşamba

Tuğba Yaren Yaşar ile kayın validesi Emine Yaşar

Zuhal Topal'la Sofrada 11 Mart Perşembe
Aygül Şentürk ile kaynanası Şefika Şentürk

Zuhal Topal'la Sofrada 12 Mart Cuma

Zehra Evcil Erdem ile kaynanası Remziye Erdem

12 Mart Zuhal Topal'la Sofrada haftanın biricisi kim oldu? Zuhal Topal'da bu hafta kim kazandı? ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada 12 mart zuhal topalla sofrada kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.