10-11 Şubat Cumartesi/Pazar eczane, hastane, banka ve kargo açık mı? Hafta sonu hastaneler, eczaneler, bankalar ve noterler kapalı mı?

Hafta sonunun yaklaşmasının ardından vatandaşlar, 10 Şubat 2024 Cumartesi günü, kamu kurumlarının kapalı olup olmadığını öğrenmek için internet üzerinde yoğun bir şekilde araştırma yapıyor. Bu çerçevede, 10 Şubat günü banka, eczane ve kargo gibi hangi kurumların açık olup olmadığı merak ediliyor. Peki, 10 Şubat günü hastaneler, eczaneler, bankalar ve noterler açık mı, 10 Şubat günü nereler açık olacak? İşte, hafta sonu açık olan kurum ve kuruluşlar...

Hafta sonu vatandaşlar, kamu kurumlarının faal olup olmadığını öğrenmek için internet üzerinde yoğun bir araştırma içerisine girmektedir. Bu bağlamda, 10 Şubat ve 11 Şubat günleri hangi kurumların açık olup olmadığı büyük bir merak konusudur. 10-11 Şubat'ta hastaneler, eczaneler, bankalar ve noterler gibi önemli kurumların açık olup olmadığı da öğrenilmek istenmektedir. İşte, 10-11 Şubat günü faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar...

10-11 Şubat Cumartesi/Pazar eczane, hastane, banka ve kargo açık mı? Hafta sonu hastaneler, eczaneler, bankalar ve noterler kapalı mı?

10-11 ŞUBAT 2024 TATİL Mİ?

10-11 Şubat, ülkemizde resmi tatil olarak kabul edilmemektedir.

10-11 ŞUBAT'TA BANKALAR AÇIK MI? HAFTA SONLARI BANKALAR KAPALI MI?

10 Şubat 2024 Cumartesi ve 11 Şubat Pazar günü hafta sonu olması nedeniyle, bankalar kapalı olacak. Banka işlemlerinin başlayacağı tarih ise 12 Şubat Pazartesi günü saat 09.00 olarak Cuma günü, saat belirlenmiş durumda.

10-11 ŞUBAT'TA HASTANELER AÇIK MI? HAFTA SONLARI HASTANELER KAPALI MI?

Devlet hastanelerinde poliklinikler hafta sonları (Cumartesi - Pazar) faaliyet göstermemektedir. Ancak, herhangi bir sağlık sorunuyla karşılaşmanız halinde, haftanın her günü 24 saat hizmet veren acil servislere başvurarak muayene olabilirsiniz.

10-11 Şubat Cumartesi/Pazar eczane, hastane, banka ve kargo açık mı? Hafta sonu hastaneler, eczaneler, bankalar ve noterler kapalı mı? - Resim : 2

10-11 ŞUBAT'TA ECZANELER AÇIK MI? HAFTA SONLARI ECZANE KAPALI MI?

Hafta içi 09:00-19:00 saatleri arasında aktif olan eczaneler, eskiden hafta sonları nöbetçi sistemle hizmet veriyordu. Ancak artık cumartesi günleri için bu uygulama sona erdi.

Buna göre, pazar ve resmi tatil günlerinde nöbetçi eczane uygulaması devam edecek; diğer günlerde ise tüm eczaneler 09:00-19:00 saatleri arasında faaliyet gösterecek.

Bu karar doğrultusunda, eczaneler cumartesi günleri de hafta içinde olduğu gibi 09:00-19:00 saatleri arasında açık olacaklar.

Pazar günleri için nöbetçi sistem devam edecek ve internet üzerinden nöbetçi eczaneleri sorgulayarak, bulunduğunuz bölgedeki bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, bulunduğunuz bölgedeki eczaneler, hafta sonları nöbetçi olanların adreslerini camlarına asarak vatandaşları bilgilendirecekler.

10-11 ŞUBAT'TA SAĞLIK OCAKLARI AÇIK MI? HAFTA SONLARI SAĞLIK OCAKLARI KAPALI MI?

10-11 Şubat günleri hafta sonu olduğundan dolayı, Sağlık Ocakları kapalı olacak. Sağlık Ocaklarındaki görevliler, yeni iş günlerine 12 Ocak Pazartesi günü itibariyle başlayacaklar.

10-11 ŞUBAT'TA NOTERLER AÇIK MI? HAFTA SONLARI NOTER KAPALI MI?

Hafta sonu günlerinde, Cumartesi ve Pazar günlerinde, açık noter bulunabilmektedir. Nöbetçi noterler, Cumartesi ve Pazar günleri saat 10.00 ile 16.00 arasında hizmet sunmaktadır. Ancak, nöbetçi noterlerin çalışma saatleri konusunda kesin bilgi almak için önceden ilgili kurumun telefon numarasını arayarak bilgi edinmeniz önemlidir. Kesin bilgilere dayanarak hareket etmeniz, noter işlemlerinizin sorunsuz bir şekilde ilerlemesine katkı sağlayacaktır.

10-11 ŞUBAT'TA KARGOLAR AÇIK MI? HAFTA SONLARI KARGOLAR KAPALI MI?

Birçok kargo şirketi, işletme saatleri içinde genellikle Cumartesi günleri hizmet vermektedir. Müşterilerin hafta sonu ihtiyaçlarını karşılamak adına bu günlerde belirli bir süre boyunca hizmet sunulmaktadır. Ancak, Pazar günleri genellikle dinlenme ve çalışanların izin günü olarak belirlenmiştir, bu nedenle kargo şirketleri genellikle bu günleri kapalı tutarlar. Bu durum, müşterilerin kargo gönderme veya alım işlemlerini hafta içi günlerine yoğunlaştırmalarına neden olabilir.

10-11 Şubat Cumartesi/Pazar eczane, hastane, banka ve kargo açık mı? Hafta sonu hastaneler, eczaneler, bankalar ve noterler kapalı mı? ile ilgili etiketler kargo Noter Hastane
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.