Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 50 bin TL'nin sahibi kim oldu?

TV8 ekranında hafta içi her gün izleyici ile buluşan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu haftanın birincisi kim oldu? Haftanın beş günü boyunca birbirine konuk olan 5 yarışmacı 2,5 saatlik süre içerisinde menülerini çıkarıp diğer yarışmacılara servis ediyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta 50 bin TL'lik ödülün sahibi kim oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Hafta içi her gün birbirine konuk olan yarışmacılar belirledikleri menüleri 2,5 saat içerisinde hazırlayıp misafirlerine servis ediyor. Gün sonunda yapılan değerlendirmeler ile yarışmacı diğer mücadele ettiği isimler tarafından puanlanıyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu?

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM BİRİNCİ OLDU?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu haftanın birincisi olan isim haftanın finalinde belli olacak. Bugün son gün yarışmacısı Murat Bey performansını sergileyecek.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI

1. gün yarışmacısı : Hamit Bey

2. gün yarışmacısı : Cahide Hanım

3. gün yarışmacısı : Safiye Hanım

4. gün yarışmacısı : Bedia Hanım

5. gün yarışmacısı : Murat Bey

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 50 bin TL'nin sahibi kim oldu? ile ilgili etiketler Zuhal Topal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.