MEB'e Kahramanmaraş'tan 'dondurmalı' destek

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, koronavirüs salgını nedeniyle okullara verilen arada evde sıkılan öğrenciler için bir sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda, ''Çocuklar evde sıkıldığınızı, okulu özlediğinizi biliyorum. Buradan söz olsun, okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsünü, o güne özel olarak 40 dakika yapacağız.'' ifadelerini kullandı. Bakan'ın söz konusu paylaşımına bir destek de Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'den geldi.

Bakan Selçuk, dün Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Selçuk, el yazısıyla "Okula döndüğünüz gün ilk teneffüs 40 dakika. Söz." yazdığı kağıdın görüntüsünü paylaşarak "Çocuklar, evde sıkıldığınızı, okulu özlediğinizi biliyorum. Buradan söz olsun, okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsünü, o güne özel olarak 40 dakika yapacağız." ifadesine yer verdi.

MEB'e Kahramanmaraş'tan 'dondurmalı' destek

KAHRAMANMARAŞ'TAN DONDURMA SÖZÜ

Ziya Selçuk'un paylaşımına yanıt veren AK Parti'li Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, öğrencilere dondurma sözü verdi.

Güngör yaptığı paylaşımda, ''O kadar uzun bir teneffüs dondurmasız olmaz. Sn. Bakanım, 40 dk. teneffüste çocuklarımızın mutluluğunu Maraş Dondurmamız ile tatlandırmak isteriz. 81 ilden 81 okulumuza dondurmalar bizden.'' ifadelerini kullandı.

MEB'e Kahramanmaraş'tan 'dondurmalı' destek - Resim : 2

SELÇUK'TAN GÖNGÖR'E YANIT


Öte yandan söz konusu dondurma paylaşımının ardından Bakan Selçuk, ''Değerli başkanım çok teşekkürler. Okul listeleri hazır bile. Sağlıkla, sıhhatle inşallah.'' ifadelerini kullandı.

MEB'e Kahramanmaraş'tan 'dondurmalı' destek - Resim : 3

MEB'e Kahramanmaraş'tan 'dondurmalı' destek ile ilgili etiketler AK Parti Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş Ziya Selçuk MEB Hayrettin Güngör dondurma
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.