Ziraat Bankası'ndan İstanbul'da 662 bin liraya 71 m2 daire! İşte bu ev için yapmanız gerekenler

Konut sahibi olmayı kolaylaştırmak adına Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan kredi faiz indirimi sonrasında ilk adım Ziraat Bankası’ndan geldi. İstanbul’un Pendik ilçesinde 71 m2 daire 662 bin liradan satışa çıkarıldı. İşte yapmanız gerekenler.

Son açıklanan konut kredisi faiz oranları sonrasında ev almak isteyen vatandaşlar piyasaları alt üst ederken Ziraat Bankası’ndan yılın konut fırsatı geldi. Yeni evlenenler veya evini yenilemek ya da kira köşelerinden kurtulmak isteyen vatandaşlar, kendi maddi durumları doğrultusunda gayrimenkul arayışı içerisine girdiler.

Ev sahibi olmak için oldukça avantajlı bir yöntem bulan Ziraat Bankası tarafından yayınlanan gayrimenkul satış listesinde, İstanbul’un Pendik ilçesinde bulunan 71 m2 daire 662 bin liradan satışa çıkarıldı.

Ziraat Bankası’nın satışa çıkardığı bu daireleri almak isteyen vatandaşların öncelikle ihalelere katılım sağlaması gerekmektedir.

Ziraat Bankası'ndan İstanbul'da 662 bin liraya 71 m2 daire! İşte bu ev için yapmanız gerekenler

İhaleye Nasıl Katılabilirim?

Gayrimenkullerimizin bir kısmı fiziki ihale yöntemiyle bir kısmı e-ihale yönetimiyle satılmaktadır. Fiziki ihale ile satışına devam edilen her gayrimenkul için belirlenen teminat tutarının verilmesinden sonra, internet sayfamızda yer alan teklif mektubu ile peşin/taksitli satış şartnamesinin doldurularak, en geç ihaleden bir gün öncesine kadar, kapalı zarf içinde ilgili ihale komisyonuna teslim edilmesi veya posta ile ulaştırılması gerekmektedir.

Postadaki gecikmelerden Bankamız sorumlu değildir. E-ihale ile satışına devam edilenlerde, en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne başvurularak, taşınmazın muhammen bedelinin %6’sı tutarındaki teminatın yatırılması ve Şubemizde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması sonrasında cep telefonunuza gelen şifre ile https://esatis.ziraatbank.com.tr/ sitesine girerek teklifin verilmesi gerekmektedir.

Ziraat Bankası'ndan İstanbul'da 662 bin liraya 71 m2 daire! İşte bu ev için yapmanız gerekenler - Resim : 2

Başvuru Sırasında İstenecek Belgeler Nelerdir?

Gayrimenkul Satış Şartnamesi ve yatırılan teminatın dekontuna ilave olarak aşağıdaki belgelerin şubemize teslim edilmesi gerekmektedir:

Gerçek kişiler için; Nüfus cüzdanı fotokopisi, Tüzel kişiler için; Ticaret Sicil Memurluğundan alınmış gayrimenkul iktisap etme yetkisi olduğunu gösterir ana sözleşme/Ticaret Sicil Tasdiknamesi, şirketi temsile yetkili kişi/kişilerin kim olduğunu gösteren temsil belgesi ve temsile yetkili şahısların noterde düzenlenmiş imza sirküleri.

E-İhale için Gayrimenkul Satış Şartnamesi’ni görüntülemek için tıklayınız.

Ziraat Bankası'ndan İstanbul'da 662 bin liraya 71 m2 daire! İşte bu ev için yapmanız gerekenler ile ilgili etiketler Ziraat Bankası konut daire
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.