Ziraat Bankası son anda kredi faizini düşürdü! 48 ayda 1.59 faizle herkes araba sahibi olacak!

Artan kredi faizlerine çare yine Ziraat Bankasından geldi! Taşıt kredisi faiz oranlarını yüzde 1,59’a çeken kamu bankasından 48 ay vade ile düşük faizli araç finansmanına erişilebiliyor.

Artan ekonomik riskler gölgesinde yükselen kredi faiz oranları tüketicileri zorluyor! Bankaların birbiri ardına yükselttikleri faiz oranları nedeniyle vatandaşlar finansmana erişim maliyetlerinde problem yaşarken, artan araç fiyatları araba sahip olmak isteyenleri daha fazla zorluyor.

Ziraat Bankası ise bu süreçte düşük faizli taşıt kredisi ile araç sahibi olmak isteyenlere daha düşük maliyetli kredi ürünü sunuyor. Bankanın sunduğu taşıt kredisi ürün paketi ile tüketiciler, yüzde 1,59 faizle 48 aya kadar vadeli kredi kullanarak hayal ettikleri araca ulaşabiliyor.

48 AY VADELİ TAŞIT KREDİSİNDE 1.59 ORAN GÖRÜLDÜ!

Artan ihtiyaç kredisi faizleri ve 50 bin liranın üzerindeki krediler için uygulanan vade kısıntısı taşıt kredilerini popülerleştirdi. 48 aya kadar vadeli verilen kredilerde aylık ödemeler her ne kadar azalsa da bankaların yüksek faiz oranları el yakmaya devam ediyor.

Ziraat Bankası, dört farklı taşıt kredisi ürünü ile müşterilerine hizmet verirken “Taşıt Kredisi” ürünü ile 48 ay vadeli kredide uyguladığı faiz oranını yüzde 1,59’da çekti. Kredi başvuruları en yakın Ziraat Bankası şubesinden yapılabilirken, banka riskli düzeyin üzerinde bir kredi notu istiyor.

100 BİN LİRA TAŞIT KREDİSİNİN AYLIK TAKSİDİ 3.251 LİRAYA GERİLEDİ!

Ziraat Bankası son anda kredi faizini düşürdü! 48 ayda 1.59 faizle herkes araba sahibi olacak!

Ziraat Bankası tarafından verilen düşük faizli taşıt kredisi ile birlikte aylık kredi taksit tutarı da geriledi. 100 bin liralık taşıt kredisi bankadan 48 ay vade ile çekildiğinde, ödenecek aylık taksit tutarı 3 bin 251 lira olarak hesaplanıyor.

İKİNCİ EL ARAÇ İÇİN KREDİ KULLANILABİLİYOR

Ziraat Bankasının yüzde 1,59 faizle verdiği taşıt kredisi ikinci el araçlar için de kullanılabiliyor. 5 yaşa kadar ruhsatında hususi yazan araçlar için Ziraat Bankasından taşıt kredisi kullanabilirsiniz. Kredide araç rehni uygulanmaktadır ve banka lehine yapılan rehin tesis ile birlikte gerekli hallerde ek teminat istenebilir. Banka tarafından bireysel kredi kullanan müşterilerine sunulan hayat sigortası ve kasko ürünleri ise Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. ile Türkiye Sigorta A.Ş. yetkilidir.

Ziraat Bankası son anda kredi faizini düşürdü! 48 ayda 1.59 faizle herkes araba sahibi olacak! ile ilgili etiketler Ziraat Bankası kredi Araç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.