Zincir marketlerden sonra şimdi de giyim mağazalarından etiket oyunu: Sosyal medyada ifşa edildi!

Zincir marketlerdeki fahiş fiyat oyunlarının ardından şimdi de giyim mağazalarında indirim oyunu yapıldığı iddia edildi. Türkiye'nin önde gelen iki giyim devinin mağazalarında indirimli diye basılan etiketlerin altında yazan fiyatlar vatandaşı çileden çıkardı. Eski fiyatından çok daha yüksek bir miktara satılıp indirimli diye vatandaşa sunulması büyük tepki çekti.

Zincir marketlerin anlaşmalı olarak fiyatlarda oynamasının ortaya çıkmasının ardından şimdi de giyim mağazalarında vatandaşlarla oyun oynandığı iddia edildi. 

 

ETİKET OYUNU SOSYAL MEDYADA İFŞA EDİLDİ

Marketlerde yaşanan etiket oyunlarının bir benzeri bu sefer tekstil sektöründe ortaya çıktı. Sosyal medyada hızla yayılan fotoğraflarda, Türkiye'nin önde gelen iki giyim devinin etiketlerde yaptığı oyun görenleri hayrete düşürdü.

 

İNDİRİMLİ DİYE DAHA YÜKSEK FİYATA SATTILAR

Videoda "indirim" diye basılan etiketleri kaldıran vatandaşlar, altında yazan fiyatı görünce şoke oldu. İndirimli diye satılan ürünlerin önceki fiyatının daha düşük olması tepki çekti.

VATANDAŞLARDAN TEPKİ YAĞDI

Videoyla ilgili sosyal medyada onlarca paylaşım yapan kullanıcılar, firmalara tepki gösterdi. Vatandaşların kandıırldığını söyleyen kullanıcılar, indirim adı altında fiyatlara bindirim yapıldığını söyledi.

İşte kullanıcıların yaptığı paylaşımlardan bazıları:

Zincir marketlerden sonra şimdi de giyim mağazalarından etiket oyunu: Sosyal medyada ifşa edildi!

Zincir marketlerden sonra şimdi de giyim mağazalarından etiket oyunu: Sosyal medyada ifşa edildi! - Resim : 2

 

Zincir marketlerden sonra şimdi de giyim mağazalarından etiket oyunu: Sosyal medyada ifşa edildi! ile ilgili etiketler Türkiye giyim devi etiket oyun
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.