Zeynep Korel kimdir? Bergüzar Korel'in ablası kimdir?

2005 yılında vefat eden usta oyuncu Tanju Korel'in kızı Zeynep Korel, Amerika'da kendine yepyeni bir hayat kurdu. Zeynep Korel'in kim olduğu merakla araştırılıyor. Peki, Zeynep Korel kimdir? Bergüzar Korel'i ablası kimdir? Detaylar haberimizde...

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına yeni yaşantısı hakkında açıklamalarda bulunan Zeynep Korel, Chicago'ya taşınarak burada hayatına sıfırdan başladığını açıkladı. Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel Amerika'da 400 TL'ye temizlik yaptığını ve 70 TL'ye köprek gezdirdiği açıkladı. Verdiği bu önemli kararla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Zeynep Korel hayatının babası Tanju Korel’in vefatının ardından değiştiğini söyledi. Peki, Zeynep Korel kimdir? Bergüzar Korel'i ablası kimdir? Detaylar haberimizde...

Zeynep Korel kimdir? Bergüzar Korel'in ablası kimdir?

ZEYNEP KOREL KİMDİR?

Zeynep Korel, Tanju Korel ve Hülya Darcanın büyük kızı. 1971 doğumlu olan Zeynep Korel sinema dünyasının ünlü isimlerinden, Bergüzar Korelin de ablası. Evlendikten sonra Amerika'ya taşınan Zeynep Korel bundan önce, Teksas, Londra ve Peruda yaşamıştı. İki yıl yaşadığı Peruda gördüğü renkli, hareketli hayatın izlerini taşıyan çantalar tasarlamaya başladı. Bunları da Piura by Zeynep Korel adı altında topladı. Korel, kendini henüz tasarımcı olarak görmese de çantaları hem kendi sitesinde hem de satışının yapıldığı anlaşmalı mağazalarda büyük ilgi görüyor.

Özellikle seyehat ettiği ülkelerden el yapımı çantalar alarak başladığı bu hobiyi daha sonrasında profesyonel iş yaşamına da taşımıştı. Çantalarının tasarımı beğeni toplayan ünlü isim ilk tasarım çantasının Peru'dan almış olduğu düz siyah bir çanta olduğunu ve etrafı tarafından bu tasarımın çok beğenildiğini aktarmıştı. Korel şimdi ise Amerika'da yaşıyor. 

Zeynep Korel kimdir? Bergüzar Korel'in ablası kimdir? ile ilgili etiketler 2019 Bergüzar Korel
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.