Zeynep Alkan kimdir? Survivor Zeynep kaç yaşında, nereli, evli mi?

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Zeynep Alkan’ın Survivor 2023 kadrosunda yer aldığını resmen açıkladı. Yarışmayı yakından takip edenlerde Zeynep Alkan kimdir sorusuna yanıt aradı.

Ve Zeynep Alkan, Survivor 2023 kadrosunda. Renkli kişiliği kadar sosyal medya paylaşımları ile de sık sık gündemde kalan ve Hamdi Alkan’ın kızı ola Zeynep Alkan, 15 Ocak tarihinde başlayacak Survivor 2023 kadrosunda yer alacak.

Sıra dışı tarzı ile dikkatleri üzerine çeken Zeynep Alkan’ın Survivor 2023 yarışmasında nasıl bir varlık göstereceği merak edilmekte.

Zeynep Alkan Kimdir?

16 Mayıs 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Zeynep Alkan, Hamdi Alkan’ın kızıdır. Aslen Hataylı olan Zeynep Alkan’ın Ayşe Alkan adında bir de kız kardeşi vardır. Henüz 12 yaşında iken Hisar Eğitim Vakfı‘na bağlı özel bir okulda eğitim gördüğü sırada tiyatro ile ilgilenmeye başlayan Alkan, yıl boyunca Kadıköy Devlet Konservatuvarıda yarı zamanlı olarak viyola eğitimi gördü.

Zeynep Alkan kimdir? Survivor Zeynep kaç yaşında, nereli, evli mi? - Resim : 2

Üniversite eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Reklamcılık bölümünde göremeye başlamasına rağmen 1 yıl kadar sonra okulu bıraktı. Güzelliği ile göz dolduran Zeynep Alkan, hem renkli kişiliği ile hem de sosyal medyada yaptığı çeşitli paylaşımlar ile adından söz ettirdi.

2016 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan “Hayat Bazen Tatlıdır” adlı dizide rol aldı. Sıra dışı tarzı ile dikkatleri üzerine çeken Alkan, çocuk yaşlarında da çeşitli projelerde yer almıştır. Babası Hamdi Alkan ile 1 sinema filmi ve 3 dizide birlikte çalışmıştır. 20 Aralık 2019 tarihinde vizyona girecek olan ve senaryosunu Hamdi Alkan’ın kaleme aldığı “Kırk Yalan” filminde de kamera karşısına geçmiştir.

Zeynep Alkan kimdir? Survivor Zeynep kaç yaşında, nereli, evli mi? - Resim : 3

Zeynep Alkan, uzun bir süre İsveçli Anton Tukalj ile birliktelik yaşadı. Sevgili ile birlikte olan resimlerini instagram üzerinden kaldıran Alkan, ayrılık haberini takipçileri ile ”Bitti gitti.” sözleri ile paylaştı. Andon Turkalj ise sosyal medya hesaplarında eski sevgilisi ile birlikte olduğu resimleri silmedi.

 

Zeynep Alkan kimdir? Survivor Zeynep kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Zeynep Alkan Survivor 2023
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.