Zeydan Karalar, Samet Güdük'e saldıran kişinin son sözlerini açıkladı! "Kusura bakma demiş, sıkmış"

Zeydan Karalar Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük'e düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili açılama yaptı. Saldırgan ile ilgili "Geldi bana yalvardı, işe aldım." diyen Karalar, "Vurduğu sırada da ‘kusura bakma’ dediğini öğrendim" ifadelerini kullandı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük'ün kaldırıldığı hastaneye geldi.

 'KUSURA BAKMA' DİYEREK SIKMIŞ

Karalar, hastane çıkışında yaptığı açıklamada, ”Bizim işe aldığımız birisi, karısı kovmuş evden. Geldi bana yalvardı, 'karımla konuş' dedi, ben karısıyla konuştum. Senin eşini işe alacağız kovma adamı, işe aldım. Böyle bir şey aklımızın ucundan geçmez gelmiş orada konuşmuş. Ayrılırken 'Kusura bakma' demiş, sıkmış. Personel olduğu için üstünü arama gereği duyulmamış. Personel olmasa zaten orada güvenlik tedbirleri var ama sürekli bizim elamanlarımız bir şey diyemiyorum yani" dedi.

Zeydan Karalar, Samet Güdük'e saldıran kişinin son sözlerini açıkladı! "Kusura bakma demiş, sıkmış"

Karalar, Güdük'ün durumu hakkında da bilgi vererek, "Durumu biraz kritik. Doktorlar müdahaleleri yapıyor. Dışarıda ki hastaneden de doktorlar geldi. Dualarımızı eksik etmeyeceğiz, ben onun gençliğine direncine güveniyorum” diye konuştu.

Zeydan Karalar, Samet Güdük'e saldıran kişinin son sözlerini açıkladı! "Kusura bakma demiş, sıkmış" - Resim : 2

Özel kalem müdürü vekili Samet Güdük

 

Zeydan Karalar, Samet Güdük'e saldıran kişinin son sözlerini açıkladı! "Kusura bakma demiş, sıkmış" ile ilgili etiketler Zeydan Karalar Adana

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.