Zerrin Özer yeni görüntüsü hakkında ilk kez konuştu!

Verdiği kilolar nedeniyle adeta farklı bir insan olan Zerrin Özer, kilo verme serüvenini ve sırlarını açıkladı.

Uzun bir süredir ortalarda gözükmeyen sanatçı Zerrin Özer, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette görüntüsüyle herkesi şaşırtmıştı. Özer, yeni hali hakkında ilk kez konuştu: "Fizyoterapist ablam 3,5 sene tedavi etti beni. Hem spor yaparak, hem de diyetle kilolarımdan kurtuldum" dedi.

"3,5 SENE YÜRÜYEMEDİM"

Konuyla ilgili suskunluğunu bozan ünlü şarkıcı, "Çok kilo almıştım. Kilo vermem gerekiyordu. Çok büyük 3 tane ameliyat geçirdim. 3,5 sene yürüyemedim. Fizyoterapist ablam 3,5 sene tedavi etti beni" şeklinde konuştu.

TEK SIRRI SPOR VE DİYET!

106 kilodan 80 kiloya düştüğünü belirten Özer, "Ablamın özverili çalışmasıyla her gün 2 saat fizik tedavi uygulayarak ayağa kalktım. 106 kilodan 80 kiloya düştüm. Hem spor yaparak, hem de diyetle kilolarımdan kurtuldum" dedi.

Zerrin Özer yeni görüntüsü hakkında ilk kez konuştu! ile ilgili etiketler Zerrin Özer estetik Ameliyat Diyet yeni hali kilo
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.