Zanlı Yekta Gözen iadesini istiyor! “Beni Türkiye’ye yollayın!”

SuperHaber’in ortaya çıkardığı 50 milyon dolarlık dolandırıcılık ve kumpas davasında, yeni bir gelişme yaşandı. Hollanda’dan İspanya’ya geçtiğinde yakalanan koruma Cem Özmüş cinayeti zanlısı Yekta Gözen’in, Türkiye’ye iadesini istediği öğrenildi. Gözen’in yakınlarına cezasını Türkiye’de çekmek istediğini söyleyerek, başta Özmüş cinayeti ve diğer suçlamalarla ilgili tüm gerçekleri açıklayacağını ilettiği ifade edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

İstanbul’da bundan altı yıl önce meydana gelen, 50 milyon dolarlık dolandırıcılık ve kumpas iddiaları davaları devam ediyor.

Zanlı Yekta Gözen iadesini istiyor! “Beni Türkiye’ye yollayın!”

CEM ÖZMÜŞ CİNAYETİ ZANLISI GÖZEN İSPANYA’DA YAKALANDI

Kartal Cevizli’de 15 Temmuz 2021 yılında öldürülen koruma Cem Özmüş cinayeti zanlısı Yekta Gözen, geçtiğimiz günlerde İspanya’da yakalanmıştı. SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, üzerinde bir tabanca ile yakalanan Yekta Gözen’in cezaevinden yakınlarına haber gönderdiği öğrenildi.

Zanlı Yekta Gözen iadesini istiyor! “Beni Türkiye’ye yollayın!” - Resim : 2

“BENİ TÜRKİYE’YE İADE EDİN!”

Halen İspanya’da cezaevinden bulunan Yekta Gözen’in hakkındaki davalar ve suçlamalarla ilgili olarak, cezasını Türkiye’de çekmek istediğini söylediği bildirildi. Yine cinayet zanlısı Gözen’in yakınlarına Türkiye’ye iadesi durumunda başta Özmüş cinayeti ve diğer suçlamalarla ilgili olarak, tüm gerçekleri açıklayacağını ilettiği ifade edildi. SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, Gözen’in İspanya’da cezaevi yönetimine de başvurarak, ”Beni Türkiye’ye iade edin.” dediği belirtildi. Öte yandan Türkiye’nin de interpol tarafından aranan Yekta Gözen’in İspanya’dan iadesi içindosya hazırladığı bildirildi.

Zanlı Yekta Gözen iadesini istiyor! “Beni Türkiye’ye yollayın!” - Resim : 3

ZANLI YEKTA GÖZEN NE İLE SUÇLANIYOR?

15 Temmuz 2021 gece yarısı Kartal’da Cevizli sahilinde bir cinayet işlendi. İşadamı Fehmi Öztürk’ün çok sayıda suç duyurusu ile şikayetçi olduğu ortağı Fırat Muşlu’nun eski koruması Cem Özmüş, arkadaşı Deniz Aslanhan ile otururken, üzerinde iki kişinin olduğu motosikletli kişiler tarafından vurularak öldürüldü. Savcılık ve polisin yaptığı soruşturmada, Cem Özmüş cinayetine Yekta Gözen ile akrabası Deniz Morsümbül’ün karıştıkları belirlendi. Cinayet sonrası şüphelilerden Yekta Gözen ve Deniz Morsümbül’ün, cinayeti azmettiren kişiler tarafından Arnavutluk’a kaçırıldığı ortaya çıktı. Koruma Özmüş firari sanıklarından Deniz Morsümbül, geçen sene Almanya’da yakalanarak Türkiye’ye iade edildi. Morsümbül verdiği ifadesinde, cinayeti yurt dışında firari olan akrabası Yekta Gözen’in işlediğini söyleyerek, Özmüş cinayetinin tüm detaylarını anlatmıştı.

Zanlı Yekta Gözen iadesini istiyor! “Beni Türkiye’ye yollayın!” - Resim : 4

ÖZMÜŞ CİNAYETİNDE 3 KİŞİ AĞIR CEZADA YARGILANIYOR

Savcılık soruşturması sonrası, Anadolu Adliyesi 15.Ağır Ceza Mahkemesi, Cem Özmüş cinayeti davası için 3 kişi hakkında iddianame düzenledi. İddianame de sanıklar, Fırat Muşlu, İhsan Boyabat ve Süleyman Sulu hakkında, ”Tasarlayarak Öldürme, Kasten Öldürme, Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma” suçlamaları bulunuyor. Tutuksuz yargılanan sanıklardan İhsan Boyabat ise 30 Eylül 2023 günü yine Kartal’da, Özmüş cinayeti davası duruşması sonrası, evinin önünde silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Zanlı Yekta Gözen iadesini istiyor! “Beni Türkiye’ye yollayın!” - Resim : 5

 

Zanlı Yekta Gözen iadesini istiyor! “Beni Türkiye’ye yollayın!” ile ilgili etiketler cinayet çete mafya İstanbul Kartal İspanya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.