Katil zanlısı yakalandı! 50 milyon dolarlık olayda cinayetler aydınlanacak...

Kartal Cevizli’de 2021 yılında öldürülen koruma Cem Özmüş cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Kamuoyunda, ”50 milyon dolarlık dolandırıcılık ve kumpas” olarak bilinen olayda işlenen cinayetin katil zanlısı Yekta Gözen’in İspanya’da yakalandığı öğrenildi. Türkiye’nin iadesini isteyeceği öğrenilen Gözen’in vereceği ifade ile Cem Özmüş’ün kimler tarafından ve neden öldürüldüğünün ortaya çıkması bekleniyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

İstanbul’da iş insanı Fehmi Öztürk ile eski ortağı Fırat Muşlu arasında yaklaşık 50 milyon dolarlık dolandırıcılık ve kumpas iddiaları ortaya çıkmıştı. İlk kez SuperHaber’in yazdığı son yılların en büyük dolandırıcılık ve kumpas iddiaları sırasında inanılması güç bazı olaylar zinciri meydana gelmişti.

50 MİLYON DOLARLIK DOLANDIRICILIK İDDİASI, DARP, CİNAYET VE YARALAMA

Sinoplu iş insanı Fehmi Öztürk ve eski ortağı Fırat Muşlu arasındaki davalar sırasında bir darp, birbirinden ayrı 2 cinayet ve bir de yaralama olayları yaşandı.Türkiye’de ve Romanya’da inşaat işleri yapan ve tekstilci Fırat Muşlu ile ortaklık yapan Fehmi Öztürk, bundan 6 yıl önce 50 milyon dolar dolandırıldığını iddia ederek çeşitli mahkemelerde davalar açmıştı.

İşadamı Fehmi Öztürk ve oğlu Ercan Öztürk, bu davalar devam ederken ortağı Fırat Muşlu’nun koruması Cem Özmüş ve Muhammed Dursun tarafından Başakşehir’de 10 Temmuz 2018 yılında darp edilmişti.

Katil zanlısı yakalandı! 50 milyon dolarlık olayda cinayetler aydınlanacak...
15 Temmuz 2021’de Kartal’da öldürülen Cem Özmüş

 

KORUMA CEM ÖZMÜŞ KARTAL’DA SİLAHLI SALDIRIDA ÖLDÜRÜLDÜ

Fehmi Öztürk ve eski ortağı Fırat Muşlu arasında, İstanbul ve Çanakkale’de ki adliyelerde davalar devam ederken, 15 Temmu 2021’de bir başka olay meydana geldi.

Fırat Muşlu’nun eski koruması Cem Özmüş, Kartal Cevizli sahilinde arkadaşı Deniz Aslanhan ile otururken, motosikletli iki kişi tarafından vurularak öldürüldü. Savcılık ve polisin yaptığı soruşturmada, Cem Özmüş cinayetine Yekta Gözen ile akrabası Deniz Morsümbül’ün karıştıkları belirlenmişti.

CEM ÖZMÜŞ CİNAYETİNDE 3 SANIK AĞIR CEZA MAHKEMESI’NDE YARGILANIYOR

Yurt dışına kaçan şüphelilerden Deniz Morsümbül, geçen sene Almanya’da yakalanarak Türkiye’ye iade edildi. Morsümbül verdiği ifadesinde, cinayeti yurt dışında firari olan akrabası Yekta Gözen’in işlediğini söyleyerek olayın tüm detaylarını anlatmıştı. Savcılık soruşturması sonrası Anadolu Adliyesi 15.Ağır Ceza Mahkemesi, Cem Özmüş cinayeti davası için 3 kişi hakkında iddianame düzenledi. İddianame de sanıklar Fırat Muşlu, İhsan Boyabat ve Süleyman Sulu hakkında, "Tasarlayarak Öldürme, Kasten Öldürme, Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma" suçlamaları bulunuyor.

Katil zanlısı yakalandı! 50 milyon dolarlık olayda cinayetler aydınlanacak... - Resim : 2
İspanya’da yakalanan Cem Özmüş cinayeti katil zanlısı Yekta Gözen ve Almanya’da geçen sene yakalanan akrabası Deniz Morsümbül

 

SOĞANLIK'TA FERHAT ÖNEN 14 KURŞUNLA VURULDU

Koruma Cem Özmüş cinayetinin ardından, 6 Eylül 2022 tarihinde bu kez Kartal Soğanlık’ta Ferhat Önen adlı bir kişi evinden çıkıp arabasına bindiği sırada 14 kurşunla vuruldu. Çevrede bulunan vatandaşları tarafından Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Ferhat Önen, mucize eseri yeniden yaşama döndü. Polisin yaptığı araştırmada Yekta Gözen’i, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine adı karışan "Dodo" lakaplı Doğukan Çep'in talimatı ile çok sayıda suç kaydı bulunan Eray Özyağcı'nın vurduğu ortaya çıkmıştı.Yaralanan Ferhat Önen’in polise ve savcılığa verdiği ifadesinde, kendisini Yekta Gözen’in vurdurduğundan şüphelendiğini söylediği öğrenilmişti.

KORUMA ÖZMÜŞ CİNAYETİ SANIĞI İHSAN BOYABAT EVİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ

Tarih 30 Eylül 2023’ü gösterirken, yine Kartal’da Cem Özmüş cinayetinde tutuksuz yargılanan İhsan Boyabat, duruşmasının olduğu sabah Kartal'da evinin önünde silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayetten sonra Kürşat Batuhan E. ve Emre Z.’yi gözaltına aldı. Şüpheli Kürşat Batuhan E. ilk ifadesinde; “3 yıl önce bana toplum içinde küfür edip rencide etti. Olay bu sebepten yaşandı.” şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Emniyet birimlerinin yaptığı araştırmalarda,İhsan Boyabat’ın koruma Cem Özmüş cinayetinde katil zanlısı olarak aranan Yekta Gözen’in talimatı ile öldürüldüğü bilgisi alınmıştı.

CEM ÖZMÜŞ CİNAYETİ KATİL ZANLISI YEKTA GÖZEN İSPANYA’DA YAKALANDI

Kartal Cevizli’de 15 Temmuz 2021 yılında öldürülen koruma Cem Özmüş cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı.

Cinayet sonrası önce Arnavutluk’un başkenti Tiran’a ardından Hollanda’ya geçtiği belirtilen cinayet zanlısı Yekta Gözen’in İspanya’da yakalandığı öğrenildi.

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre yanında iki kişi ile Hollanda’dan İspanya’ya geçmeye çalışan Gözen, polisin kendilerinden şüphelenmesi üzerine gözaltına alındı. Polisin yaptığı soruşturmada Gözen’in Hollanda’da birden fazla kişinin yaralama olayına karıştığı ve Türkiye’de de cinayetten arandığı anlaşıldı.

Bunun üzerine gözaltı sonrası mahkemeye çıkarılan Yekta Gözen’in tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi. Öte yandan, Türkiye’nin iadesini isteyeceği öğrenilen Yekta Gözen’in vereceği ifade sonrası, Cem Özmüş’ün kimler tarafından ve neden öldürüldüğünün ortaya çıkması bekleniyor.

Katil zanlısı yakalandı! 50 milyon dolarlık olayda cinayetler aydınlanacak... ile ilgili etiketler cinayet Almanya İspanya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.