Zamlı sigara fiyatları 2022! Güncel sigara fiyatları

Royal Tobacco grubu sigaralarına 2 TL zam geldi. Diğer tütün şirketlerinin de zam yapması gündemde. Yapılan haberlerin ardından, güncel sigara fiyatları sigara kullanan vatandaşlar tarafından büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. İşte, güncel sigara fiyatları 2022! Ayrıntılar haberimizde...

Bazı sigara markalarına zam geleceğine dair söylentiler uzun bir süredir gündemdeydi. Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Royal Tobacco sigara ürünlerine zam geldiğini duyurdu. Yapılan haberlerin ardından güncel sigara fiyatları araştırılmaya başlandı. İşte detaylar! 

Zamlı sigara fiyatları 2022! Güncel sigara fiyatları

Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Royal Tobacco grubu sigara ürünlerine zam geldiği haberini paylaştı. 

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaprak yeni fiyatları açıklayan Aybaş, Philip Morris, JTI ve BAT gruplarında da zamların geleceğini söyledi.

Royal Tobacco grubuna yapılan zammın 2 TL olduğunu belirten Aybaş, zammın gerekçesini "maliyet ve kur farkı" olarak açıkladı. 

Özgür Aybaş'ın paylaşımı şu şekilde: 

Zamlı sigara fiyatları 2022! Güncel sigara fiyatları - Resim : 2

Zamlı sigara fiyatları 2022! Güncel sigara fiyatları ile ilgili etiketler sigara sigara fiyatları 2022
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.