Zafer Şahin, Pele'nin ölüm haberini anons eden Hande Fırat'a tepki gösterdi

CNN Türk'te bir yayın esnasında sunucu Hande Fırat, Pele'nin ölüm haberini son dakika bilgisi olarak duyurdu. O esnada sözü kesilen Zafer Şahin, duruma tepki gösterdi.

CNN Türk'te Gece Görüşü programını sunan Hande Fırat'ın, dün akşam futbolcu Pele’nin vefat haberini son dakika olarak duyurdu. Programda bu haberin verilmesi sonrası Kanal D Ankara Temsilcisi ve Milliyet yazarı Zafer Şahin duruma tepki gösterdi.

Sözü kesilen Şahin, Pele anonsundan sonra “İnşallah başka ölüm haberi olmaz” diyerek sitem etti. Şahin, canlı yayının devamında “Ben önemli bir konuyu anlatırken Pele'nin ölüm haberi, son dakika olarak verilmeyebilirdi. Spor programı değiliz sonuçta" dedi.


Şahin’in sözlerine karşılık Hande Fırat ise, “Sonuç itibariyle haber kanalında Pele’nin ölümü son dakikadır” sözleriyle yanıt verdi.

Zafer Şahin, Pele'nin ölüm haberini anons eden Hande Fırat'a tepki gösterdi ile ilgili etiketler Hande Fırat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.