Zafer Bayramı'nda sis bombası eşliğinde yürüdüler! Mavi bereliler dakikalar boyunca alkışlandı...

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümünde Bolu 2'nci Komando Tugay Komutanlığı'ndaki komandoların sis bombaları eşliğindeki tören geçişi renkli görüntülere sahne oldu. Mavi bereliler caddede marşlar söyleyerek yürüdü. Tüyleri diken diken o anları canlı canlı izleyen vatandaşlar dakikalar boyunca alkışladı.

Bolu'daki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Anıtpark'ta başladı.

Bolu Valisi Ahmet Ümit ve protokol üyelerinin Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla kent meydanındaki törene geçildi.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Vali Ümit, Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Yavuz Çankaya, tören birlikleri ve vatandaşların bayramlarını kutladı. Öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından Gençlik Merkezi Folklor ekibinin gösterisi ilgiyle izlendi.

Zafer Bayramı'nda sis bombası eşliğinde yürüdüler! Mavi bereliler dakikalar boyunca alkışlandı...

KOMANDOLARIN TÖREN GEÇİŞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Törende, iç güvenlik harekatlarındaki üstün başarılarından dolayı Türkiye'nin çift sancaklı tek tugayı olan Bolu 2'inci Komando Tugay Komutanlığı'ndaki komandoların geçişi ilgi gördü. Kentin en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesi'nde sis bombaları eşliğinde yürüyen mavi bereliler, törene katılan vatandaşlar tarafından dakikalarca alkışlandı. Komandoların marşlarla yürüyüşü sırasında halk da ellerinde Türk bayraklarıyla askerlere sevgi gösterilerinde bulundu.

İşte coşkulu törenden kareler:

Zafer Bayramı'nda sis bombası eşliğinde yürüdüler! Mavi bereliler dakikalar boyunca alkışlandı... - Resim : 2

Zafer Bayramı'nda sis bombası eşliğinde yürüdüler! Mavi bereliler dakikalar boyunca alkışlandı... - Resim : 3

Zafer Bayramı'nda sis bombası eşliğinde yürüdüler! Mavi bereliler dakikalar boyunca alkışlandı... - Resim : 4

Zafer Bayramı'nda sis bombası eşliğinde yürüdüler! Mavi bereliler dakikalar boyunca alkışlandı... - Resim : 5

Zafer Bayramı'nda sis bombası eşliğinde yürüdüler! Mavi bereliler dakikalar boyunca alkışlandı... - Resim : 6

Zafer Bayramı'nda sis bombası eşliğinde yürüdüler! Mavi bereliler dakikalar boyunca alkışlandı... ile ilgili etiketler Bolu Komando zafer bayramı yürüyüş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.