'Yüz Yüze' Sinem Kobal'ın nefes kesen sahnelerine rağmen kurtulamadı!

Geçen hafta ilk bölümüyle çok konuşulan Yüz Yüze dizisi bu hafta reytingde dibi gördü. Öve öve bitirilemeyen Sinem Kobal bile diziyi kurtaramadı.

Show TV’de geçen hafta ilk bölümüyle ekranlara gelen ‘Yüz Yüze’ isimli dizi büyük umutlarla başlamıştı. Dizi bu hafta Total grubunda sadece 2.54 reyting ve 6.12 share alabildi. ‘Yüz Yüze’ isimli dizi total grubundan kendisine ancak 22. sırada yer buldu.

Sinem Kobal, büyük beğeni toplayan aksiyon sahneleriyle ilgili, “Hazırlanma süreci çok emek isteyen bir süreç oldu. Kısa sürede güzel yol aldık” deyip ekledi: “Bu kadar keyif alacağımı tahmin etmiyordum. Gerçekten çok keyifli, o heyecanın ve aksiyonun içinde olmak.” demişti.

755x390-sinem-kobal-ile-kenan-imirzalioglu-tatilde1

SİNEM KOBAL’IN SEKSİ SAHNELERİ BİLE İŞE YARAMADI

Başrolünde Sinem Kobal ve Birkan Sokullu’nun oynadığı dizi ilk başladığında sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Herkes, dizinin reyting rekoru yapacağını düşünse de ikinci hafta durum böyle olmadı.

'Yüz Yüze' Sinem Kobal'ın nefes kesen sahnelerine rağmen kurtulamadı! ile ilgili etiketler Sinem Kobal reyting yüz yüze yeni dizi erken final
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.