Yusuf Şimşek sahalara geri dönüyor

TFF 1. Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu, teknik direktörlük görevi için genç çalıştırıcı Yusuf Şimşek ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Yusuf Şimşek ile öğlen saatlerinde, Adana Yüzevler Kebap Salonu'nda bir araya gelen Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Tekin, deneyimli teknik adamla ön anlaşma sağladı.

Başkan Tekin'den bir günlük süre isteyen Yusuf Şimşek akşam saatlerinde Adana Sheraton Grand Otel'e geçti. Kararını yarın sabah Tekin'e bildirecek Şimşek, akşam saatlerinde spor dünyasındaki dost ve arkadaşlarından telefonla görüşerek fikir aldı.

Öte yandan, Yusuf Şimşek'in göreve başlamasıyla Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Levent Arıkdoğan'ın altyapı sorumlusu olması bekleniyor.

Arıkdoğan, ilk 8 haftalık süreçte; 5 mağlubiyet, 1 beraberlik ile 2 galibiyet elde etti. Kırmızı Şeytanlar, 7 puanla 14. sırada yer aldı.

Kaynak: Ajansspor

Yusuf Şimşek sahalara geri dönüyor ile ilgili etiketler Yusuf Şimşek Mersin İdman Yurdu
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.