Yürek sızlatan fotoğraf karesi! 2 çocuğunu kurtaran hamile kadın dolmuşun altında ezildi...

Batman'da yaşanan bir olay Türkiye'nin yüreğini sızlattı. Hamile bir kadın karşıdan karşıya geçerken 2 çocuğunu hızla gelen dolmuşun altında kalmaktan kurtardı ama kendisi ve karnındaki bebek feci şekilde can verdi.

Batman Gültepe Mahallesi Havaalanı karayolunda araçların yoğun geçtiği yolda 22 yaşındaki Songül Şengül, iki çocuğu ile birlikte yolun karşısına geçmek istedi.

HIZLA GELEN DOLMUŞTAN KURTARMAYA ÇALIŞTI

Hızla gelen dolmuşu fark eden anne Şengül, aracın kendilerine çarpacağını anlayınca yanındaki 2 çocuğunu iterek kurtarırken, kendisi dolmuşun altında kaldı.

Yürek sızlatan fotoğraf karesi! 2 çocuğunu kurtaran hamile kadın dolmuşun altında ezildi...

KARNINDAKİ BEBEKLE BİRLİKTE ÖLDÜ

Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede, talihsiz kadın ile karnındaki çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi.

Yürek sızlatan fotoğraf karesi! 2 çocuğunu kurtaran hamile kadın dolmuşun altında ezildi... - Resim : 2

Yürek sızlatan fotoğraf karesi! 2 çocuğunu kurtaran hamile kadın dolmuşun altında ezildi... ile ilgili etiketler Batman Anne Kadın Hamile dolmuş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.