Yunus Mallı'nın menajerinden Trabzonspor sözleri

Yunus Mallı'nın menajeri milli futbolcunun Trabzonspor forması giymek istediğini açıkladı: "Abdullah Avcı hoca da Yunus’un Trabzonspor’da forma giymesini istiyor. Ancak şu işin resmiyete dökülmesi için Trabzonspor yönetiminden teklif gelmesi lazım. Bu yapılırsa Yunus hiç düşünmeden Türkiye’ye gelecek. Para konusunda fedakarlık yaptık. Gerekirse yine yaparız.”

25 kez A Milli Takım forması giyen gurbetçi futbolcu Yunus Mallı, Trabzospor'la temas halinde... 28 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusunun menajerliğini yapan ağabeyi Yusuf Mallı, kardeşinin Trabzonspor'da seve seve oynayacağını söyledi. Karadeniz Gazetesi'ne konuşan Mallı'nın menajeri, şunları söyledi:

“Bugüne kadar hep aracılar vasıtasıyla benimle görüşüldü. Ancak bu konu hiç resmiyete dökülmedi. Bana teklifi yapanlara da söyledim; Yunus Mallı Trabzonspor’da oynamayı çok istiyor. Çünkü o şehir futbolu çok iyi biliyor. Taraftarlardan Yunus’la ilgili çok güzel övgüler alıyoruz. Buraya gel diyorlar. Abdullah Avcı hoca da Yunus’un Trabzonspor’da forma giymesini istiyor. Ancak şu işin resmiyete dökülmesi için Trabzonspor yönetiminden teklif gelmesi lazım. Bu yapılırsa Yunus hiç düşünmeden Türkiye’ye gelecek. Para konusunda fedakarlık yaptık. Gerekirse yine yaparız.”

Bundesliga'da Wolfsburg forması giyen Yunus Mallı, bu sezon kadroya giremiyor. Sadece 1 maç oynayan ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli isim, Abdullah Avcı'nın istediği futbolcular arasında...

Yunus Mallı'nın menajerinden Trabzonspor sözleri

Yunus için bugüne kadar birçok asılsız haberin çıktığını dile getiren İlhan Mallı şunları söyledi:

“Yunus’un Wolfsburg’da ki hocası ile Oliver Glasner ile yıldızı barışmadı. Futbol için en verimli yaşlarında ve daha çok oynamak istiyor. Dolaylı yoldan ve aracılar vasıtasıyla Trabzonspor’dan teklifler aldık. Aslında sezon başında da Trabzonspor Yunus’u istedi ancak transferin son günleri olduğu için bu gerçekleşmedi. Sonrasında yine teklif yapıldı ancak bunların hiçbir resmi değildi. Şu anda gerçekten Trabzonspor’un Yunus Mallı’ya ihtiyacı varsa resmi başvuru yapılsın bu iş hemen biter. Çünkü Yunus, yeniden eski günlerine dönebileceği yer olarak Trabzonspor’u görüyor. Abdullah Avcı ile görüştü. Hoca da onu çok istiyor. Taraftarlardan Yunus için güzel mesajlar alıyoruz. Bazı yerlerde transferin paradan dolayı gerçekleşmediği yazılıyor. Bu kesinlikle doğru değil. Yunus bu konuda fedakarlık yaptı. Gerekirse yine yaparız. Çünkü Yunus, 2020 yılında A Milli Takım’da oynamak istiyor. Bu nedenle de Trabzonspor’da oynamayı çok istiyor. Süper Lig’de diğer takımlardan da teklifler aldık ancak onları kabul etmedik. Almanya’da görüştüğümüz 2 takım var ama daha transferin bitimine bir hayli süre var. Biz Trabzonspor’la ilgili kapımızı her zaman açık tutuyoruz.”

Yunus Mallı'nın menajerinden Trabzonspor sözleri ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Yunus Mallı Wolfsburg
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.