Yüksek elektrik faturaları sonrası şaşkına çeviren görüntüler: Kimi faturayı cama astı, kimi ısıtıcıyı ücretli yaptı!

Son dönemde elektrik faturalarına gelen zam sonrası İstanbul'da bazı restoranlar gelen faturaları cama astı. Sosyal medyada viral olan fotoğraflarda restoranlara gelen yüksek elektrik faturaları şoke etti. Elektrik faturasındaki artış ile birlikte bir kafeterya ise ısıtıcı için para istemeye başladı.

Türkiye'de enflasyon rakamlarının yüksekliği özellikle gıda ve enerjide son günlerde ödenen yüksek faturalarla ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Yüksek faturalarla ilgili en son dikkat çeken görüntü ise esnaftan geldi.

DÜKKAN CAMINA NOT ASTI

Şirinevler'deki bir esnaf lokantası ise dükkan camına astığı notla dikkatleri üzerine çekti. Söz konusu notta, "Bize gelen elektrik faturası 45 bin 786 TL" yazdı.

 

GÖREN VATANDAŞ ŞOKE OLDU

Bu notu gören vatandaşların kısa süreliğine şaşkınlık yaşadığı ve lokantanın içerisine girip 'Bu rakam gerçekten doğru mu?' şeklinde sorular sordukları öğrenildi.

İşte esnafın camına astığı o notlar:

Yüksek elektrik faturaları sonrası şaşkına çeviren görüntüler: Kimi faturayı cama astı, kimi ısıtıcıyı ücretli yaptı!

Yüksek elektrik faturaları sonrası şaşkına çeviren görüntüler: Kimi faturayı cama astı, kimi ısıtıcıyı ücretli yaptı! - Resim : 2

 

ISITICILAR PARALI OLMAYA BAŞLADI

Sosyal medyada son olarak viral olan bir fotoğrafta ise kafeteryada ısıtıcı için para istendiği görüldü.

ISITICININ AÇILIŞ ÜCRETİ 3 TL

Kafeterya tarafından ısıtıcının üzerine bırakılan notta, "Açılışı 3 TL, saati 4 TL" ifadeleri kullanıldı. Sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraf kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı.

Yüksek elektrik faturaları sonrası şaşkına çeviren görüntüler: Kimi faturayı cama astı, kimi ısıtıcıyı ücretli yaptı! - Resim : 3

 

 

 

Yüksek elektrik faturaları sonrası şaşkına çeviren görüntüler: Kimi faturayı cama astı, kimi ısıtıcıyı ücretli yaptı! ile ilgili etiketler fatura elektrik faturası lokanta restoran
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.