YouTube, Netflix oluyor! HBO Max gibi hizmetler platforma gelebilir

The Wall Street Journal'a göre YouTube, çeşitli akış hizmetleri için abonelik satın alabileceğiniz bir çevrimiçi mağaza üzerinde çalışıyor.

Teknoloji devi Google'ın sahip olduğu video akışı platformu, en az 18 ay gibi uzun bir süredir "kanal mağazası" geliştirdiğini ve şu anda potansiyel ortak şirketlerle görüşmelerde bulunduğu bildirdi. YouTube, TV abonelerine HBO Max gibi ekstra hizmetlere erişim ekleme seçeneği sunacak. Mağaza, görünüşe göre insanlara ana YouTube uygulaması üzerinden ekstra akış hizmetleri satın almanın bir yolunu sunacak.

YouTube, akış hizmetlerini kolaylaştıracak

The Wall Street JournalYouTube'un platformunu şirketler için akış hizmetlerini pazarlamak için harika bir yol olarak kullanılabileceğini söylüyor. Çünkü, izleyiciler fragmanları YouTube web sitesinden veya uygulaması üzerinden ücretsiz olarak izleyebileceği için ardından kolayca bir abonelik için ödeme yapabilecekler.

Ancak ortaklık kuran şirketler, video platformunda yapılan satın alma işlemleri için kazançlarını büyük bir kısmını YouTube ile paylaşmak zorunda kalacak. Ayrıca The Wall Street JournalYouTube'un, her bir ortaklık kurulacak şirket için şartları değişse de, abonelik gelirlerini onlarla nasıl bölüneceğini uzun süredir tartıştıklarını belirtti.

YouTube, Netflix oluyor! HBO Max gibi hizmetler platforma gelebilir ile ilgili etiketler YouTube Netflix HBO disney plus
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.