Yönetmen İlker Canikligil: Biz şu anda laik kesim olarak Erdoğan'a müteşekkir olmak durumundayız

Yönetmen İlker Canikligil, yazar Etyen Mahcupyan ile yaptığı söyleşi sırasında "2016'daki darbe girişimi başarılı olsaydı ve Erdoğan düşseydi daha kötü bir Türkiye olurdu. Biz şu anda ne yazık ki laik kesim olarak Erdoğan'a müteşekkir olmak durumundayız." ifadelerini kullandı.

Yönetmen İlker Canikligil, FluTV YouTube kanalında yazar Etyen Mahcupyan ile yaptığı söyleşide oldukça dikkat çekici ifadeler kullandı.

Canikligil, "2016'daki darbe girişimi başarılı olsaydı ve Erdoğan düşseydi daha kötü bir Türkiye olurdu. Biz şu anda ne yazık ki laik kesim olarak Erdoğan'a müteşekkir olmak durumundayız." dedi.

Yönetmen İlker Canikligil: Biz şu anda laik kesim olarak Erdoğan'a müteşekkir olmak durumundayız ile ilgili etiketler İlker Canikligil YouTube Recep Tayyip Erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.