Yonca Lodi'nin Halis Karataş isyanı!

Bir döneme damgasını vuran yarış atı ‘Bold Pilot’ ile o atın jokeyi Halis Karataş’ın gerçek hikayesini anlatan ‘Bizim İçin Şampiyon’ filmini izleyen sanatçı Yonca Lodi, geçtiğimiz gün olay yaratan 'ata yumruk' görüntülerinin ardından Twitter hesabından yayınladığı mesajla dikkat çekti.

Halis Karataş, şampiyon at 'Bold Pilot' ile kazandığı başarılar ve kurduğu ilişki ile adından söz ettirmişti. Türkiye'nin en ünlü jokeylerinden olan Karataş'ın, geçtiğimiz gün İstanbul yarışlarının 7'inci koşusunda bindiği 'Arts Man' isimli ata yumruk atması tepki çekti.

Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasıyla birlikte tepkilerin odağında yer alan jokey Halis Karataş, "Can havliyle verdiğim tepki kabul edilebilir değil. Bu nedenle başta Arts Man ve ilgililerinden, sonra da tüm yarışsever ve hayvanseverlerden özür diliyor, bir daha böyle bir şey yaşanmayacağına söz veriyorum" açıklamasını yaptı.

Yonca Lodi'nin Halis Karataş isyanı!

Bu konuyu köşesine taşıyan Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu, "Yonca Lodi'nin Haklı Halis Karataş İsyanı" başlıklı bir yazı kaleme aldı:

 "GÖZÜNÜN ÖNÜNDE ATI YUMRUKLUYOR"

"Bir film seyrediyorsun. İçin sıcacık oluyor. Orada kurulan bağı, yaşanan aşkı, filmin kahramanlarını kalbine alıyorsun. Sonra o özel yere koyduğun adam gözünün önünde atı yumrukluyor. Her şey altüst, herkes kalbimizi kırıyor. Tanıdık, tanımadık. Usandım."

Yonca Lodi'nin Halis Karataş isyanı! - Resim : 2

Bu satırları yazan, yarış atı ‘Bold Pilot’ ile jokeyi Halis Karataş’ın gerçek hikayesini anlatan ‘Bizim İçin Şampiyon’ filmini izleyen 2 milyon 568 bin 572 kişiden biri olan Yonca Lodi.

Şarkıcı, yazdıklarıyla o filmi izleyip ağlayanların sesi oldu. Jokey Karataş’ın bindiği ata attığı o yumruklar, o filmi izleyenlerin yüreğine hançer gibi saplandı çünkü."

Yonca Lodi'nin Halis Karataş isyanı! - Resim : 3

 

Yonca Lodi'nin Halis Karataş isyanı! ile ilgili etiketler Twitter Yonca Lodi Halis Karataş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.