Yonca Evcimik, Bahar Korçan'ı ölüm yıl dönümünde unutmadı

Bir çok ünlü ismin modacısı olan Bahar Korçan 11 Kasım 2021'de vefat etmişti. Bahar Korçan'ın 1'inci ölüm yıldönümünde 29 yıllık yakın arkadaşı Yonca Evcimik sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Şarkıcı ve oyuncu Yonca Evcimik, 2016 yılından yumurtalık kanserine yakalanan ve sağlık sorunları nedeniyle 11 Kasım 2021'de vefat eden dostu Bahar Korçan'ı ölüm yıl dönümünde unutmadı.


Bahar Korçan ile çekilen bir fotoğraf karesini Instagram hesabından yayınlayan Yonca Evcimik, paylaşımının altına duygusal bir not düştü. Evcimik paylaşımında, ''Canım Bahar, tam 1 sene önce annemin acısı dinmeden sen de gittin.. Ben her ikinizin yokluğunu henüz idrak edemedim …sanıyorum edemeyeceğim .. Hep beraberiz ♾️❤️ #BaharKorçan'' ifadelerini kullandı.

Yonca Evcimik, Bahar Korçan'ı ölüm yıl dönümünde unutmadı

KISA SÜREDE İKİ BÜYÜK ACI YAŞAMIŞTI


Yonca Evcimik yakın dostu Bahar Korçan'ı kaybetmeden kısa süre önce büyük bir acı daya yaşamıştı. Yonca Evcimik'in annesi Kadriye Evcimik, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Bodrum'daki evinde 99 yaşında hayatını kaybetmişti.

Tarkan, Demet Akbağ, Sezen Aksu, Yonca Evcimik gibi çok sayıda ünlü ismi giydiren, Türkiye'nin başarılı moda tasarımcılarından Bahar Korçan geçtiğimiz yıl İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetmişti. 57 yaşında hayatını kaybeden Bahar Korçan'ın vefatı sanat camiasını yasa boğmuştu. Bahar Korçan gözyaşları içinde Beykoz Gazi Yunus Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Yonca Evcimik, Bahar Korçan'ı ölüm yıl dönümünde unutmadı ile ilgili etiketler Yonca Evcimik Bahar Korçan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.