Yonca Evcimik'ten yürek burkan Bahar Korçan paylaşımı

Bir çok ünlü ismin modacısı olan Bahar Korçan bugün 57 yaşında hayatını kaybetti. Uzun zamandır kanserle mücadele veren Korçan'ın vefatı sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Korçan'ın vefatının ardından ünlü modacının 29 yıllık yakın arkadaşı Yonca Evcimik sosyal medyadan duygusal bir paylaşımda bulundu.

Sanat camiası Bahar Korçan'dan gelen acı haberle yasa boğuldu. 2016 yılında yumurtalık kanseri tedavisi gören ve uzun zamandır sağlık sorunlarıyla boğuşan Bahar Korçan bugün İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.


Sanat camiasının ünlü isimleri genç yaşta hayatını kaybeden Bahar Korçan'ın ardından üzüntülerini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiler. 58 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Yonca Evcimik ise yakın dostuna 'Güzel arkadaşım, öncü ruhunla moda dünyasına kazandırdıkların ve beraber yaptığımız cesur işler sonsuza kadar unutulmayacak. Ben de seni hiç unutmayacağım' sözleriyle veda etti.

Yonca Evcimik'ten yürek burkan Bahar Korçan paylaşımı

Bahar Korçan ile birlikte karelerini Instagram'dan paylaşan Evcimik, ikinci paylaşımında ise yıllar öncesine ait bir videoya yer verdi. Yıllar önce yeni albümü için Bahar Korçan ile birlikte kostüm seçtiği anları paylaşan Evcimik videonun altına ise 'Anıların içinde boğuldum bugün. Rahat uyu arkadaşım' notunu düştü.

Yonca Evcimik'ten yürek burkan Bahar Korçan paylaşımı

 

Yonca Evcimik'ten yürek burkan Bahar Korçan paylaşımı ile ilgili etiketler Yonca Evcimik Sosyal Medya bahar korçan Yumurtalık kanseri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.