Yomra Belediye Başkanı: Özil keşke zamanında 'Türkiye' diyebilseydi

Yomra Belediyesi'nin İYİ Parti'li Başkanı Mustafa Bıyık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Mesut Özil transferinden dolayı Fenerbahçe'yi ve Başkan Ali Koç'u hedef aldı. Bıyık, ''Özil'in Türkiye özlemi, bunca yıl sonra ağır basmış. Keşke zamanında 'Türkiye' diyebilseydi. Ama bizde bir adet var, insanın emekliliği yaklaştığında memleket hasreti ağır basıyor...'' ifadelerini kullandı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Mesut Özil, sezon başında teknik direktör Mikel Arteta tarafından kadro dışı bırakıldı. Yaklaşık 6 ay sonra sözleşmesi sona erecek Özil'e ödeme yapmak istemeyen kırmızı-beyazlılar, futbolcunun takımdan ayrılmasına onay verdi.

İngiliz ekibiyle sözleşmesini fesheden ve Fenerbahçe'nin transferini bitirdiği Türk asıllı futbolcu Mesut Özil, dün gece saatlerinde İstanbul'a geldi. Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında yaklaşık bir hafta karantinada kalacak Özil'in transferi, Türkiye başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde büyük yankı uyandırdı. 

Sosyal medyada yüz binlerce tweet atılırken, ülkemizde de bir spor kulübünün transfer açıklamasında etkileşim rekoru kırıldı. Sadece beğeni sayısı 600 bin barajına dayanan paylaşım, Türk spor tarihinin en fazla beğenilen ve etkileşim alan tweeti oldu.

''EMEKLİLİK YAKLAŞTIĞINDA MEMLEKET HASRETİ AĞIR BASIYOR''

Mesut Özil'in Türkiye'ye gelişini heyacanla takip edenler olduğu gibi eleştirenler de oldu. Trabzon'a bağlı Yomra ilçesinin İYİ Parti'li Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, söz konusu transferi sert sözlerle hedef aldı.

Başkan Bıyık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''Zamanında Türkiye yerine Almanya'yı tercih eden Özil'in Türkiye özlemi, yıllar sonra ağır basmış. Keşke zamanında 'Türkiye' diyebilseydi. Bizde bir adet var, insanın emekliliği yaklaştığında memleket hasreti ağır basıyor'' ifadelerini kullandı. 

ALİ KOÇ'A GÖNDERME: MERAK ETTİM SON DURUM NEDİR?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un geçtiğimiz yıl sarf ettiği ''Trabzonspor sırtını devlete dayamış'' sözlerine de gönderme yapan Yomra Belediye Başkanı, ''Geçen sezon, "Devlet Trabzonspor'u kolluyor" yalanı ile yaygara çıkaran arkadaşlar, merak ettim son durum nedir?'' dedi.

Yomra Belediye Başkanı: Özil keşke zamanında 'Türkiye' diyebilseydi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Mesut Özil Trabzon Yomra Mustafa Bıyık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.