Yolu kapatan iklim aktivistleri çocuğunu hastaneye götüren annenin geçmesine izin vermedi

İngiltere'de iklim aktivistlerinin hükümetin petrol politikasını eleştirmek için yaptığı ve sokakları kapatarak araç geçişlerini engellediği protestolara bir yenisi daha eklendi. Bu kez iklim aktivistleri, çocuğunu hastaneye yetiştirmeye çalışan bir annenin geçmesine izin vermedi.

İklim aktivistlerinin İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlediği protestoda, yollar kapatılarak araçların geçişine izin verilmedi.

Trafikte uzun kuyrukların oluştuğu protesto sırasında, bir anne aracından çıkarak protestoculara araçta bir bebeği olduğunu ve hastaneye yetiştirmesi gerektiğini söyledi. Buna rağmen yolu açmayan iklim aktivistleri annenin geçmesine izin vermedi. Diğer sürücüler de annenin öncelikli olarak geçmesi için aktivistlere seslendi.

 

Yolu kapatan iklim aktivistleri çocuğunu hastaneye götüren annenin geçmesine izin vermedi ile ilgili etiketler İklim krizi İngiltere Londra protesto
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.