"Yolları ayırmak konusunda tereddüt etmeyeceğiz"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Dergisi'ne önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi yayın organlarından Fenerbahçe Dergisi’nin 188 sayılı Ekim 2018 sayısındaki yazısı yayınlandı.

Yazıda Ali Koç teknik direktörlük değişimi ile ilgili sinyaller verdi. İşte o yazıdan öne çıkanlar:

"Futbol takımımızın art arda elde ettiği talihsiz sonuçlar, ne yazık ki beklentilerimizin dışında bir başlangıç yaşamamıza sebep oldu. Sizlere yaşattığımız üzüntü, mutsuzluk, hatta umutsuzluk duyguları sebebiyle derin bir mahcubiyet içinde olduğumuzu bilmenizi isterim."

"Her ne konuda olursa olsun, Fenerbahçe için doğru olduğunu düşündüğümüz kararı, olması gereken yerde ve zamanda alacağımızı, gerektiğinde kimseyle yolları ayırmak konusunda da tereddüt etmeyeceğimizi herkesin bilmesini isterim."

"Fenerbahçe’mizin başarısızlığı için ellerini ovuşturarak pusuda bekleyen belli kesimler ve onların lobilerine rağmen doğru bildiğimiz yolda ilerlemek için sabırla, inançla ve var gücümüzle çalışacağımıza emin olabilirsiniz."

"Yolları ayırmak konusunda tereddüt etmeyeceğiz" ile ilgili etiketler Ali Koç Fenerbahçe çocu
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.