Yılmaz Morgül canlı yayında Hande Erçel'e aşkını haykırdı

Şarkıcı Yılmaz Morgül, tv8'da ekrana gelen 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın konuğu oldu. 58 yaşındaki şarkıcı, 29 yaşındaki oyuncu Hande Erçel'e olan hayranlığını dile getirdi. Ünlü isimlerden en çok Hande Erçel'i beğendiğini söyleyen Yılmaz Morgül, ''1997 yılında dünyada olsaydı onunla kesin evlenmek isterdim'' dedi.

Yılmaz Morgül, hafta içi her gün tv8'de yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. En çok beğendiği kadın oyuncunun Hande Erçel olduğunu dile getiren Morgül, Erçel'i yere göğe sığdıramadı.

Yılmaz Morgül canlı yayında Hande Erçel'e aşkını haykırdı


Kendisinden 29 yaş küçük olan Hande Erçel'e olan hayranlığını anlatan Morgül, Hande Erçel'i sevenleri de çok sevdiğini söyledi. ''1997 yılında dünyada olsaydı onunla kesin evlenmek isterdim'' şeklinde bir açıklama yapan ünlü şarkıcı herkesi şaşırttı.

Yılmaz Morgül canlı yayında Hande Erçel'e aşkını haykırdı


İşte Yılmaz Morgül'ün Hande Erçel hakkındaki açıklamaları:


''Hande Erçel'i çok seviyorum. Eğer 1997'de şöhret olduğumda Hande Erçel olsaydı kesinlikle onunla evlenmek isterdim. Hemen evlenme teklifi ederdim. Ben onu evlenilecek kız olarak görüyorum. Bir aile kızı olarak görüyorum. Güzellik olarak, yetenek olarak onunla başkalarını karşılaştırmayı kabul etmiyorum. Dünyada en tatlı reçel, Hande Erçel. Çok seviyorum. Hande Erçel'i sevenleri de çok seviyorum. Maşallah şu güzelliğe bak. Bu kızı neden çekemiyorlar? Çok güzel bir kız. Klasik Türk kızı bu. Tam evlerimizin nur yüzlü kızı bu. Sanat hayatı 17 - 18 yaşında başlamış. Bu kız değişmemiş, ne dudaklarında ne de burnunda bir şey var. Nedir bu Hande Erçel çekememezliği bu ülkede ya? Hande Erçel'i çekemeyenler anten taksın, çekenler uydu. Baksana ne değişim var bu kızda? Takma kirpik takabilir, pazardaki kadınlar da takıyor. Hepsi sanatçılardan daha sanatçı gibi. 200 kilo makyajla pazarda geziyorlar. Ay şunun güzelliğine bak. 17 yaşında da çok güzeldi şimdi de çok güzel. Düşmanları çatlasın. Beren Saati de çok seviyorum. O benim arkadaşımın eşi. Kenan da bunu biliyor. Kenan benim çocukluk arkadaşım. Beren saflığıyla temizliğiyle çok iyi bir kız.''

 

Yılmaz Morgül canlı yayında Hande Erçel'e aşkını haykırdı ile ilgili etiketler Yılmaz Morgül Hande Erçel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.