Yılmaz Morgül'den çok konuluşacak Yıldız Tilbe itirafı: 'Eğer evlenseydim...'

Yıldız Tilbe,İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu’nda konser verdi. Konseri dinlemeye gelen ve sahneye çıkan Yılmaz Morgül, Tilbe için kurduğu "Evlenseydim Yıldız Tilbe'yi seçerdim" sözleriyle seyirciyi şaşırttı. 2,5 saat sahnede kalan Tilbe, kulisteki hazırlıklarının 4 saat sürdüğünü ve makyajı ile saçını kendisinin yaptığını söyledi.

Yıldız Tilbe, yoğun istek üzerine yeniden İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu Sahnesi'nde sevenleriyle buluştu. Ünlü sanatçı, konserin açılışını İstanbul korosu eşliğinde, çok sevilen “Delikanlım” şarkısı ile yaptı. 2,5 saat sahnede kalan Yıldız Tilbe, unutulmaz bir geceye imza attı.

Ünlü sanatçı konser boyunca seyircileri ile de eğlenceli diyaloglar yaşadı. Çok üşüdüğü için sahnede ısıtıcılardan uzağa gidemediğini dile getirdi. Sahneye çıkmadan önce kuliste dört saatte hazırlandığını anlatan sanatçı, kendi tasarımı olan saçı, makyajı, kıyafeti ve tacı ile kraliçe dikkat çekti. Tilbe, saçını ve makyajını kendisinin yaptığını söyledi.

Yılmaz Morgül'den çok konuluşacak Yıldız Tilbe itirafı: 'Eğer evlenseydim...'


YILLMAZ MORGÜL: KAFAMDAKİ TEK İNSAN YILDIZ TİLBE

Yıldız Tilbe, konuklar arasında yer alan Yılmaz Morgül'ü sahneye davet etti. Morgül, Tilbe'ye övgüler yağdırdı. Morgül, "Eğer evlenseydim ben onu seçerdim, kafamdaki tek insan Yıldız Tilbe. Sen hepimizin Yıldız’ısın. Türkiye seni çok seviyor, ben seni çok seviyorum, teksin. Dünya Emekçi Kadınlar Günü'n kutlu olsun" dedi.

Yılmaz Morgül sahnede şarkılar söylerken, söz ve bestesine Yıldız Tilbe'nin imza attığı "Ummadığım Anda" şarkısını kendisine istediğini söyledi. Tilbe de şarkıyı "Sesine yakışacağına inanıyorum" diyerek Yılmaz Morgül'e hediye etti.

Yılmaz Morgül'den çok konuluşacak Yıldız Tilbe itirafı: 'Eğer evlenseydim...' - Resim : 2


Yılmaz Morgül'den çok konuluşacak Yıldız Tilbe itirafı: 'Eğer evlenseydim...' - Resim : 3

Yılmaz Morgül'den çok konuluşacak Yıldız Tilbe itirafı: 'Eğer evlenseydim...' - Resim : 4

Yılmaz Morgül'den çok konuluşacak Yıldız Tilbe itirafı: 'Eğer evlenseydim...' ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe Yılmaz Morgül Konser İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.