Yılların spikeri Levent Özçelik Chiesa'yı Inzaghi ile karıştırdı! Sosyal medyanın diline düştü

TRT spor spikeri Levent Özçelik, Euro 2020'nin yarı final maçı İtalya-İspanya mücadelesini anlatmak için mikrofonun başına geçti Karşılaşmanın ikinci yarısında Federico Chiesa'ya sürekli Inzaghi olarak anlatınca sosyal medyanın gündemine oturdu.

Tecrübeli TRT spor spikeri Levent Özçelik, EURO 2020 yarı finalinde İtalya ile İspanya maçını anlattı. Karşılaşma sırasında Federico Chiesa'yı, defalarca futbolu çoktan bırakmış olan Inzaghi diye seyircilere anlatan Levent Özçelik, 60'ıncı dakikadaki golü de "Inzaghi attı" diyerek" anlattı.

Golden bir kaç dakika sonra hatasını fark eden, Levent Özçelik, "Düzeltiyorum Chiesa'yı Inzaghi olarak anlatmışım" diyerek özür diledi.

Yılların spor spikerinin yaptığı bu hata sosyal medyada affedilmedi. Twitter'da gündeme oturan Levent Özçelik'i eleştirenler de oldu, dalga geçenler de. Bazı kullanıcılar ise Özçelik'in Simeone ve Filippo Inzaghi kardeşlerden hangisini anlatmak istediği konusuna değindi.

 

 

Yılların spikeri Levent Özçelik Chiesa'yı Inzaghi ile karıştırdı! Sosyal medyanın diline düştü ile ilgili etiketler EURO 2020 Levent Özçelik İtalya - İspanya maçı Federico Chiesa İnzaghi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.